5 mins read

Topp ti turistattraksjoner i Kina

Det er mange kjente turistattraksjoner i Kina.La oss se på rangeringen av kinesiske turistattraksjoner.De ti beste turistmålene i Kina og sentrum av Lijiang Lijiang City er 2.418 meter over havet.Siden eldgamle tider har Lijiang vært et sted hvor mange etniske grupper bor i. Det er 12 liv i 12 liv.Blant dem utgjorde Naxi -folket 57,7%av den totale befolkningen i den gamle byen og Yulong County (tidligere Lijiang County), og det var «Guizhou, Yunzhong Lijiang. Lijiang turistattraksjoner: Yulong Snow Mountain, Dayan Ancient City, Yunshan Ping, Baishui, Baishui -elven, Ganhaizi, Bingtarin, Shuhe Ancient Town, Lahai City, Tiger Jumping Gorge, Lugu Lake, Lijiang Mufu, Dongba Wanshama, Sifang Street, Impression Lijiang, Yushui Village, Meeili Snows Mountain, Elder Building Building!

Kinas Top Ten Tourism Land Ranking No.2, Sanya Sanya City ligger på den sørligste spissen av Hainan Island. «Sanya».Det totale landområdet er 1919,58 kvadratkilometer, det totale arealet i havområdet er 6000 kvadratkilometer, og befolkningen er 685 000.
Sanya er den sørligste kystturistbyen i Kina.Sanya er en kystby med multi -bay.Tianya Haijiao ligger i Tianya Bay, sørvest for Sanya, mer enn 20 kilometer unna byområdet.Her er de grønne fjellene og vannet, den sølvstrandgiganten Lei, kokosnøtt røde bønner, alle en, det er et tropisk kystdikt uten sjarm.Happy Travel First, Spar Money Second, uansett hvilke naturskjønne steder som reiser, og spør om romtelefonen er gratis under overnatting.I rommet kan du få tilgang til Internett eller har WiFi.Sanya var kjent som Yazhou.»Hvor er Yazhou, og Ghost Gate er stengt.» Giant av de to generasjonene av tang- og sangdynastiene ble eksilert til Yazhou.De så fjellene som dekker havet, og veien var utmattet.

Kinas topp ti turistattraksjoner rangerte nr.Konstruksjonen av den store muren er veldig lang.Konstruksjonen av den store muren er veldig lang.Etter at Qin -dynastiet forente de sentrale slettene, begynte Qin Shihuang å koble seg sammen og reparere den store muren i den stridende staten.Det er ikke synd hvis du ikke har en god mann.

De ti beste turistmålene i Kina, Guilin -landskapet i 2016, ble Guilin vurdert som den mest populære turistbyen i Asia. !Jeg har hørt om Guilins fjell og elver siden barndommen, og etter at jeg gikk, fant jeg ut at det var sant.Selv om det kinesiske landet er stort, er de rare fjellene florerer, men landskapet i Guilin er utvilsomt de mest representative i det kinesiske landskapet.De grønne fjellene og det grønne vannet her er ikke perfekte, men kombinasjonen er en sjarmerende landskapsrulle, noe som får folk til å undre seg over den magiske magien i naturen.

Kinas topp ti turistlandrangering nr.5 og den forbudte byen Beijing Palace, alias, er palasset til 24 keisere i de to generasjonene av Ming og Qing -dynastier i Kina.Jeg husker da jeg så den forbudte byen for første gang, jeg satt på en buss. Sjokkerende kroppen og sinnet var uforglemmelig hele livet.

Kinas topp ti turistdestinasjoner som er rangert nr. 6, Hangzhou West Lake West Lake, en av de ikoniske attraksjonene i Hangzhou, har vært sjelen til Hangzhou siden eldgamle tider. Xizi, det er alltid egnet for tung sminke. «Selv om dette diktet er emosjonelt i dynastiet, kan ingen benekte den unike sjarmen til West Lake.I 2013 dro sneglen til West Lake, men på den tiden hadde jeg ikke så mye ide om å spille, jeg gikk bare hele veien og dro raskt.Slik at mange naturskjønne steder i West Lake ikke så det, var det synd.

De ti beste turistmålene i Kina rangerte nr. 7 og Terracotta Warriors and Horses of the Qinling Mountains, Terracotta Warriors and Horses, det vil si Terracotta Warriors and Horses of the Qin Shihuang. UNESCO som skal inkluderes på verdensarvlisten i 1987. Miracle.Selv om den gamle hovedstaden i Xi’an er over hele byen, er den mest kjente av dem at det er en Terracotta Warriors og Horses.Før du kommer, er det vanskelig å forestille seg at kunstverk for mer enn 2000 år siden ble vist foran deg.

De ti beste turistmålene i Kina og landsbyen Kanas Lake i Xinjiang ligger på Kanas Valley 3 kilometer sør for Kanas, Xinjiang.

De ti beste turistmålene i Kina, selv om den lave temperaturen i Xing’an Ridge i nordøst, er irriterende, gir oss også en vakker natur. Krystallklar og gjennomskinnelig, krystallklar og gjennomskinnelig snødekt

Kinas topp ti turistattraksjoner rangerer nr. 10, Yunnans «Wind Flower and Snowy Moon» Cangshan Erhai Lake, Butterfly Spring, Dalis vind og snødekte måne er langt borte i det stille, og det er så vakkert, men så forfriskende.

Shanxi Ruiyan Property Service Co., Ltd. Property (Asset) Service Operator.Forretningsfilosofien om å «dele på ping en yan i verden».Arbeid sammen for å lage et «lykkebringende, profesjonelt, fredelig, delt» Shanxi Property (Asset) Service Operation -merke.