Xing’an League "Turisme+" Integrering over grenseoverskridelse for å dyrke ny økologi av turisme
4 mins read

Xing’an League "Turisme+" Integrering over grenseoverskridelse for å dyrke ny økologi av turisme

Foto bilde
Å gå inn i prinsens herskapshus av Xing’an League Kezhongbi -kartet, de utskårne bjelkene og malte bygningene og antikke bygninger kom til syne.Det nylig lanserte «Fuyun Tour» -prosjektet i det naturskjønne området har tiltrukket seg mange turister til å velge klær, ta bilder og stansekort.
I Tomato Commune of Ping’an Village, Kerqin Town, Korouqian, er Rural Research Tour også «sirklet».16 Lærere og studenter fra indre Mongolia Agricultural University kom inn på landsbygda for å besøke landbruket, høre på jordens puls i jordbruk, lesing, forskning og skole og kjenne duften av jord.
Akkurat nå har reiselivsmarkedet i Xing’an League fortsatt å jobbe, og turistruter som landlig turisme, plukket turisme og forskningsturisme har blitt presset ut. Implementere «Tourism+» -strategien og fører aktivt til mer. , dyrke det «store økosystemet» av turisme, og fremme integrasjon over landegraner og koordinert utvikling av turisme og andre bransjer.
Da flyet gikk inn i Xing’an League, har turist Kang Miling overser Alishan fra luften. Reise er veldig praktisk.
I sommersesongene i år ble 21 ruter åpnet på Urahht flyplass, og byer i 13 områder og 12 byer i 13 områder.»Disse 25 byene er kilden til viktige turister. Gjennom ‘Air+Tourism’ har vi bygget et» Fast -Moving Slow Travel «Tourism Transportation Network.» Flyplan, ta full hensyn til kilden til turister, og samarbeide for å sette opp en rask måte å nå «poesien og fjern».
Det er underforstått at i første kvartal fullførte Urahot lufthavn totalt 3.643 transport og landing, og passasjergjennomstrømningen var 280.100, en økning på 58,5%og 51%i 2023, en rekordhøy.
Fra den spesielle tjenesten for reisen til 72 -timers værgaranti for de 30 turistattraksjonene i alliansen, til den meteorologiske landskapsindeksen for å se på solen, plukke blomster og andre meteorologiske landskap, den nylige Xing’an League -kultur- og turistavdelingen I fellesskap lanserte tjenesten «Følgende» meteorologisk «», hjelp Xing’an Cultural Tourism «fancy kunde» innledet «åpningen av døren».
«For tiden må vi lansere spesielle tjenester som å følge den» meteorologiske «azalea, etter den» meteorologiske «, etter den» meteorologiske «til fotografering, slik at turistene og den vakre naturen har møtt» og forbedrer turismens tiltrekning. «Sa Wu Jinhu, direktør for Meteorological Bureau.
Ikke bare har intime meteorologiske tjenester, når toppturistsesongen kommer, starter Xing’an League kulturturismeavdeling også fra detaljer til å lansere «Tourism+Communication» for å gjøre reisen lykkelig uten å falle.
«Vår guide har ikke bare virksomheten med å motta turister, men bruker ofte nye medier for å promotere landskapet og boutique -turismen i Xing’an League for å tiltrekke utenlandske turister til å besøke og besøke. Med denne tjenesten utviklingen av Xing’an Leagues reiselivsnæring bidro med sin egen styrke.
Xing’an League Cultural Tourism and Sports Bureau og Xing’an Mobile Branch i fellesskap «Pet Fans». Trafikkposer, Wangpu -pakke og andre eksklusive turismeprodukter tjenester. Den oppfyller ikke bare de presserende behovene til samtaler og trafikk under toppturisme -toppen, men forbedrer også kvaliteten på tjenesten gjennom digitalisering, og injiserer ny drivkraft i høykvalitetsutviklingen av Xing ‘En liga’s reiselivsmarked.
29. mars, Xing’an League Cultural Tourism and Sports Bureau og Xing’an -grenen til Agricultural Bank of China, lanserte i fellesskap den første «Tourism+Financial» Credit Product «Xing Condor» i distriktet og signerte en kontrakt med tre Kulturisk reiselivsselskaper for å løse finansiering for reiselivsselskaper.
«Xing’an League har alltid sterkt støttet utviklingen av Homestay -industrien. I dag har banken gitt finansieringsstøtten» Xingli «, som løser det store problemet med vår mangel på midler. Deretter kan du bruke disse midlene til å utvide Homestays, beriker det nye reiselivsformatet, og bringer homestay -industrien.
«Xing Loan», som det første «Tourism+Finance» eksklusivt kredittprodukt som ble lansert av Xing’an League, er delt inn i 4 underprodukter inkludert selvdrivende lån, eksponeringslån, ferielån og rekreasjonslån. «Preferred Land» for Xing’an League, det «beste valget» av campingturnéen, det «obligatoriske landet» for ferieturnéen og det «foretrukne stedet» til Kang Yangyou som ble injisert i det økonomiske «levende vann».
«I denne sesongen med å glede oss over blomstene om våren, griper vi aktivt muligheten for bedring i vårturistmarkedet, og lanserer 4 vårturismebutikklinjer og 126 arrangementer, og setter i gang en bølge av turisme om våren. Slipp potensialet for kulturelt turismeforbruk .(Indre Mongolia Daily · Grassland All -media Journalist Gao Minna)Kilde: Grassland Alle medier
Rapport/tilbakemelding