Små sårbarheter som banker på alarmklokken, gir Kina en og tre forbedrer miljøforvaltningen i parken
3 mins read

Små sårbarheter som banker på alarmklokken, gir Kina en og tre forbedrer miljøforvaltningen i parken

Fast skogmark.
I fjor, regntiden, stormet et kraftig regn oljen og avløp i pilotenheten til China Joint Heavy Gas Glutter Technology Co., Ltd. i det nye området i Lingang -området og hastet til beskyttelseslandet atskilt fra skilt fra Bedriftsveggen, som danner et 220 -meters oljeforurensningsbelte, noe som forårsaker miljøvern for miljøbeskyttelse oppmerksomheten til avdelingen.
Dette miljømessige smutthullet ga alarmen for Kinas spoling.
Reporteren kom til denne lille skogen i går, og skogen har kommet seg frodig.Wu Fan, direktør for det kinesiske ingeniørdepartementet og visedirektør for prosjektavdelingen på stedet, fortalte reporterne at etter å ha oppdaget problemet, vil bedriften bli trukket til feltet så snart som mulig, forsegle det med vann Tank, og rydde opp slammet i det berørte området.
«Deretter reparerte vi også regional jord i samsvar med reparasjonsplanen, og akkumulerte totalt 264 kubikkmeter forurenset jord.» standarder.
Reporteren la merke til at Kinas gjenforening også har bygget en ny sedimentær separasjon på tre nivåer fra det sørvestlige hjørnet av parken.»Etter å ha ringt alarmen, brukes ikke denne sedimenteringstanken bare til avløpsutslipp i byggeperioden, men vil også bli brukt til behandling av regnvann, husholdningsavløp og avløpsvann i parken.» «Kinesisk omstillingsmiljøvernansvar Sa Qi Yanjun.
I følge Qi Yanjun er parken fremdeles i byggeperioden som helhet.For eksempel, med tanke på avfallshåndtering, er et 800 -kubisk kubisk industrielt avfallsbasseng installert i parken, et industrielt avfallsbasseng på 400 kubikkmeter og et 100 -kubisk meter nøytralisert basseng og ryddesbasseng.Når det gjelder avgass, bruker gasshjulenheten en forbrenningsanordning med lite nitrogen for å installere SCR Denitronic -anlegg etter kombinert med den kombinerte sirkulerende avfallsvarmen. sanntid.Når det gjelder støy, bruker gassgeneratorbesetningen på prosjektet lite støyutstyr, og generatoren, gassturbinen og dampturbinen er utstyrt med lydisolasjonsdeksel og en ekstra vibrasjonspute.Hovedfabrikkveggen er atskilt og lydabsorberende, og fabrikkområdet er også ordnet så mye som mulig midt i planteområdet så mye som mulig under oppsettet, noe som reduserer effekten av støy på utenfor anlegget.
«Når det gjelder personell, har Kina gjeninnført og utstyrt med 4 miljøvern teknisk personell, og på stedet for den periodiske testbasen i Hong Kong.» , la til.
Wu Fan sa at denne miljøhendelsen tillot Kina å gjenkjenne viktigheten av miljøvern, forbedre bevisstheten om miljøvernansvaret og fremme lanseringen av et omfattende og systematisk miljøvilsyn og beskyttelsesregler. Utvikling, bærer ansvaret for sentrale foretak, spiller en rolle som demonstrasjon av økologisk miljøvern, og akselererer etableringen av tunge gassturbin -testbaser med avanserte nivåer i verdensklasse.
Forfatter: Zhang Tianchi
Tekst: Vår reporter Zhang Tianchi: Redaktør for nyhetene: Shi Wei
Trykt denne artikkelen på nytt, vennligst angi kilden.
Rapport/tilbakemelding