4 mins read

Ånden til den "nasjonale ekspertservicebasen" for Chongqing -litteratur og vitenskap, forskernes ånd foreleser om Shexian County

       Fra 21. til 22. mai, basert på «National Expert Service Base», er Chongqing College of Arts and Sciences basert på «National Expert Service Base».

  (Chongqing School of Arts and Sciences «National Expert Service Base» forsker åndelig forelesning på møtemøtet)

  På møtet sa ekspertene at ånden i forskerens ånd var å tjene reformen av landlig utdanning, gi fullt spill til rollen som forskernes åndelige sjel -til -person -folk, fremme ånden til forskere, stimulere flertallet av Lærere og studenters interesse for vitenskap og utforskningsånden.

  Deretter ble ekspertgruppen delt inn i 5 grupper, som gikk dypt inn i feltet, Shamu Shi Middle School, Yixian No.1 Middle School, Yixian Middle School og Yixian Vocational School for å holde forelesninger for lærere og studenter.

  (Li Honglei Li Honglei, nestleder for Institute of Wisdom Agricultural College of Chongqing Institute of Culture and Sciences, ga en forkynnelse på ungdomsskolen)

  På ungdomsskolen, Li Honglei Li Honglei, nestleder for Institute of Wisdom Agricultural College of Chongqing University of Arts and Sciences. of Science and Technology Innovation China.

  (Professor Hu Shoumin, dekan ved School of Marxism School of Chongqing University of Arts and Sciences, ga en forkynnelse i Sugishhu Middle School)

  Professor Hu Shoumin, dekan ved School of Marxism School of Chongqing Institute of Culture and Sciences, forkynte i temaet for temaet «et fast kulturelt selvforsikring i et århundre -gammel endring i et århundre -gammel endring i et århundre – gammel endring «, som inspirerte alle lærere og studenter til å styrke kulturelt selvtillit og bidra til velstand og utvikling av landet og nasjonen.

  (Førsteamanuensis Wang Xiangxing fra School of Engineering and Technology of Chengdu University of Technology for å gjennomføre en forkynnelse i Yixian No.1 Middle School)

  Førsteamanuensis Wang Xiangxing fra School of Engineering and Technical ved Chengdu University of Technology forkynte «grunnleggende utdanningsgrunnlaget til den nasjonale forskeren i den nasjonale forskeren -fortiden og nåtiden til Chinese Fusion Museum». Og studentene var fulle og horisontene var fulle.

  (Professor Guo Chaozhong fra Chongqing Academy of Literature and Sciences gjennomfører et foredrag i Yixian Middle School)

  Professor Guo Chaozhong fra Chongqing Academy of Arts and Sciences, med sin brede synlighet og dyptgripende fysikk og kjemi for kjemi, på en enkel måte, viste han lærerne og studentene på Yixian Middle School til lærerne og studentene på Yixian Middle School gjennom eksemplet av «materialene til landet».

  (Professor Liang Yue, Chongqing Jiaotong University, for å holde foredrag i Yixian Vocational School)

  Professor Liang Yue ved Chongqing Jiaotong University forkynte for lærerne og studentene ved Li County Vocational School fra viktigheten av vitenskapelig forskningsarbeid og bidraget fra vitenskapelig forskning på sosial fremgang, utvider studentenes vitenskapelige og teknologiske perspektiver og stimulerer deres interesse for vitenskapelig forskning.Eksperter delte også gjerningene og vitenskapelige forskningsresultater fra noen kjente forskere, slik at lærerne og studentene til stede følte det store bidraget fra forskernes kjærlighet til vitenskap og fremdriften i menneskelig sivilisasjon.Samtidig ledet de også lærere og studenter til å tenke på hvordan de kan dyrke og utøve ånden til forskere i dagliglivet og forbedre deres vitenskapelige leseferdighet.

  Om morgenen den 22. holdt ekspertgruppen også et symposium med Graduate Branch of the Southwest University of Finance and Economics, som ble undervist av Pixian County.

  »Denne forkynnelsen gir meg en dypere forståelse av vitenskap og en tydeligere forståelse av forskernes ånd. I neste studiekarriere vil jeg jobbe hardere for å lære vitenskapelig kunnskap, arve forskernes ånd, tør å tenke, be om å spørre, tør våge For å gjøre det, tør å kjempe og dristig stille spørsmål, la den vitenskapelige drømmen seilte fra dette øyeblikket!

  (Studenter fra Xianxian Vocational School lytter nøye på forelesninger)

  Forkynnelsesaktiviteten «Scientist Spirit» ble ønsket hjertelig velkommen og reagerte på lærerne og studentene i Li County.Det beriker ikke bare den vitenskapelige kunnskapen og den åndelige verdenen til lærere og studenter i Lixian County, men spiller også en positiv rolle i å fremme vitenskapelig utdanning og popularisering av vitenskap i Li County.

  Det er underforstått at det fulle navnet på «National Expert Service Base» ved Chongqing Academy of Arts and Sciences kalles den nasjonale ekspertservicebasen for den landlige foryngelsen av Shuangcheng Economic Circle i Chengyu -området.Basen er den eneste nasjonale ekspertservicebasen i Sichuan og Chongqing, som er godkjent av den landlige foryngelsen.Basen har nå blitt et viktig talent og folks levebrødprosjekter som har ledet utviklingen av Sichuan -Chongqing -talenter og en ekspertvekst, grasrotfordeler og hjelper utvikling.