Hva er fanget?
6 mins read

Hva er fanget?

Chao News Client Reporter Jiang Xiaorong

Trinnene i mai -dagen kommer nærmere og nærmere.Hvor skal du dra denne ferien?

Mange reiselivsplattformer viser at sammenlignet med kjernebyer, har populariteten til reiselivsprodukter i tredje -Tier og under byene økt relativt.Den «1. mai» Turism Trends Insight -rapporten utgitt av Ctrip viser at flere og flere nisjeturistmål er velkomne, og byer som Xuzhou, Hefei, Nanchang, Diqing, Jingdezhen, Shijiazhuang og andre by by.

Tuyuan Ctrip Travel

På reisenotater fra unge mennesker kan «nisje» være et nøkkelord.Hold deg borte fra kjas og mas, finn et nisjested, setter pris på den vakre naturen, pust frisk luft og kjenn skikkerne til skikker, med fokus på en uformell og avslappende.

01

Nisjereiser, forskjellig sjarm

De siste årene har flere og flere gitt reise til et «lite sted».På sosiale plattformer som Xiaohongshu, har mange «nisjemål» reisestrategier kommet ut til Jingdezhen for å «banke porselensskåler», Luoyang vannseter, Shangrao Rice Cakes, Taizhou -produkt «glutinous» … angående reiser, unge mennesker har deres eget spill.

Forrige helg kom de tre Post -95s Hangzhou -jentene med en reise som de sa, og deres destinasjon var Jingdezhen, Jiangxi.Etter å ha gått av jobb på fredag, tok jeg høyhastighetsbanen og ankom Jingdezhen i mer enn to timer.

Som de fleste turister valgte deres første stopp China Ceramics Museum.Den «målløse Bodhisattva» her er ofte stilt opp foran standen.

«SpeeeCless Bodhisattva».Offentlig antall Jingdezhen China Ceramics Museum

Tao Xichuan kulturelle og kreative marked, som kom til folket, kunne ikke se på alle slags boder på et øyeblikk.»Jeg kan ikke fullføre det, jeg kan ikke fullføre det i det hele tatt.» -effektiv.Det er forskjellige opplevelsesaktiviteter i studio med porselensskåler, blåser glass, hjemmelaget keramikk …Etter deres mening, sammenlignet med andre reiser, har Jingdezhen en humanistisk atmosfære og er en helt annen reiseopplevelse.

«Jeg går vanligvis på jobb litt sliten, og jeg vil ut i helgen.» Post -90 -tallet Hangzhou Guy Guo Jie ville reise nesten hver helg.I Laizhou, Shaoxing, besøkte han Yue Opera Museum og smakte Shanzhou -snacks.Etter hans mening har små byer en spesiell sjarm.

«Nå har mange landlige homestays vakre miljø, og barneaktiviteter er også store, og de kan klatre på fjell i løpet av dagen.» Moren Zhong Xiao tar ofte barna sine til hjemstedene i de omkringliggende landsbyene for ferie.Etter hennes mening, å holde seg borte fra byen, gå inn på landsbygda og lete etter den indre ro.

Xuzhou Yunlong Park.Tuyuan Vision Kina

I reisenotater fra unge mennesker er det et buzzword: ikke en storby har ikke råd til, men den lille byen er mer kostnadseffektiv.Sammenlignet med storbyer er forbrukskostnadene på disse stedene lavere, og reiselivsinfrastruktur som overnatting, transport og guider er naturlig nok ikke så perfekt.Imidlertid har unge menneskers øyne å velge en nisjemål også redusert denne forventningen, og å finne mer er en annen følelse.

Nisedestinasjonene blir mer og mer populære, noe som egentlig er en endring i forbrukernes etterspørsel fra den yngre generasjonen -ikke med strømmen, forfølger personlighet, verdi -effektive og mer omsorg for emosjonell verdi.

02

«Flow Password» som tiltrekker turister

Hvorfor er det «lille stedet» attraktivt?

Inventar disse «små stedene» har vanligvis litt fellestrekk, for eksempel rike ressurser, vakre miljø, ikke dyrt, deilig og morsomt.

Stønn bønner, mel, utdrag … Anji, Huzhou, Zhejiang, har aromaen av kaffe i luften.»Drikk kaffe i en vakker fjellskog og drikkekaffe i en bygning med høyt oppgang i byen.»Hvor kan kafeen synke som «åndelig ladestasjon» for urbane mennesker?I Anji er svaret fjell, felt, innsjøer, fosser, skoger og gruver.Det er mer enn 300 kafeer gjemt i det lille fylket med en bosatt befolkning på rundt 590 000, og det har overgått Shanghai i henhold til befolkningens tetthet.

I Yanji, nordøstbyen, har forskjellige folkeskikker åpnet en annen mulighet for «små steder».I den kinesiske koreanske folkeparken har turister på seg tradisjonelle koreanske kostymer og fordypet i tradisjonelle folkepersoner.Foran det Yanbian Universitys nettrøde sperringvegg, har turister som holder en kopp kaffe med ordet «Yanji» og stanset på en ny måte.

Etter hvert som flere og flere «små steder» blir populære, kan det sees at disse «små stedene» på den ene siden prøver å eliminere sifoneffektene av forbruket av metropolen; Differensierte ressursbegavelser og regionale egenskaper, skaper unike forbrukerscenarier og må stimulere forbrukerens fart.

Besøkende stemmer for den røde veggen i Yanji.Picture Source Yanji Tourism Public -konto

Det er mange unge som velger å slå på «det lille stedet» med film- og TV -drama.I fjor, med populariteten til TV -serier som «The Cyclonus» og «Long Moon Embers», ble mange byer som Jiangmen og Bengbu, Guangdong raskt populære, og ble et eksplosivt slagpunkt.Rapporten viser at på grunn av empowerment av film- og TV -IP, har søkevolumet til disse destinasjonene på en homestay -plattform økt med mer enn 6 ganger år -år.

De siste årene har sosiale plattformer som Xiaohongshu, Douyin og Kuaishou også fremmet den raske populariteten til mange nisjebyer.Shandong Zibo, Gansu Tianshui, Liuzhou, Guangxi … Små steder i det ene etter det andre prøver å fange «sprut rikdom».Internett gir flere muligheter til disse «små stedene».

Med den kontinuerlige kretsen av «små steder», er det fremdeles noen mangler bak brennende, for eksempel utilstrekkelig turisme som støtter bransjer, ikke mange valg av underholdnings- og fritidsprosjekter, utilstrekkelige tjenester og mottaksnivå, og så videre.Når flere og flere turister strømmer inn i det «lille stedet», kanskje det som må gjøre nå er å omfavne turister med oppriktighet, velkomne turister og beholde turister.