1 min read

Mote tidevannsmatteknologi Luohu er veldig glad for å gi deg veldig glad

Det er underforstått at utstillingshallen til det 20. kulturelle ekspo Luohu -distriktet nådde 324 kvadratmeter, som samlet 24 utstillere, som ble delt inn i «Chao Play Area», «Fashion Jewelry Area», «New Integration Zone of Cultural Tourism», «Digital Innovation District» De fire store sektorene viser levende den rike konnotasjonen og forskjellige egenskapene til Luohus kulturindustri.
Det er underforstått at hovedstedet i Luohu -distriktet ligger i Hall 10 i Cultural Expo.Samtidig vil Luohu også holde 62 aktiviteter på de fire store arenaene, og presentere høydepunkter som ny kvalitetsproduktivitet, kombinasjon av utstillinger, globalt salg og interaktiv erfaring.
I Luohu Exhibition Hall vil «Block Bear» vise sin særegne internasjonale tidevannsspillstil, tiltrekke seg unge menneskers oppmerksomhet og bringe uendelig inspirasjon og kreativitet til besøkende.»Tusenvis av Li Bai» -kunstleddet vil fortelle Li Bais livserfaring og livsholdning gjennom kunstnerisk uttrykk, slik at publikum også kan sette pris på sjarmen til historisk og kulturell og samtidig verdsette kunst.
Smakmat er også en uunnværlig del av utstillingsstedet.Spesialmedisinen og maten som ble lansert av «Indus Medicine Square» fra sykehuset i tradisjonell kinesisk medisin i Luohu -distriktet har ikke bare en unik smak, men integrerer også helsekonseptet med tradisjonell kinesisk medisin for å gi forbrukerne en dobbel glede av sunn og deilighet .
For borgere som liker teknologi, vil oppslukende 3D Virtual Reality AI+XR Technology Interactive Experience være et stort høydepunkt.Besøkende kan oppleve den enestående virtuelle virkelige verden her.(Reporter Lei Haiyan)
Rapport/tilbakemelding