Turisme: poesi og langt, kinesisk reise
2 mins read

Turisme: poesi og langt, kinesisk reise

Høsten oktober er høyt. Periode, kineserne har en stor -skala reisebegivenhet.Selv om reisen på den tiden, var det mange forskjeller mellom «turismen» i dagens «turisme» når det gjelder formål, omfang, form og deltakere.

«Les mer, gå mer».De eldgamle satte turisme og lesing i samme viktig posisjon, og betraktet turisme som en viktig måte å utvide horisontene og vekstinnsikt.

I gammel kinesisk tekst dukket ordene «sightseeing» og «turisme» opp.Etter Shang -dynastiet og det vestlige Zhou -dynastiet, har forholdene som kreves for reiser og reiser som båtbåter, kjøretøy, veier, hoteller, dietter og annen reise og reise vært fullført.Det kan spekuleres i at reiseaktivitetene til folket på den tiden var ganske hyppige.De reisende fotavtrykkene er langt fra Gansu, Indre Mongolia og Xinjiang, og de har også begynt å seile.

Keiser Qin Shihuang skal være den første keiseren som lanserte et ekte «cruise».Etter Qin Shihuang Unified Kina, fra 220 f.Kr. til 210 f.Kr.I tillegg er keiser Hanwu en av de største reisende i det føydale samfunnet i historikeren.Keiser Sui Yang, Yangzhou, Guan Qionghua, Kangxi, Qianlong og Jiangnan, etc., var alle typiske eksempler på keisernes patruljer.

For å snakke om gammel turisme, hvordan kan vi ikke nevne Li Bai, Wang Wei, Liu Zongyuan, Ouyang Xiu og andre diktere.Under tang- og sangdynastiene hadde de kunstneriske teknikkene for landskapspoesi modnet, og etterlatt mange kjente dikt på vei til å reise.Noen steder har diktene til disse menneskene blitt populære attraksjoner, som Yellow Crane Tower, Lushan, Hanshan Temple, etc.I eldgamle tider var det ingen kameraer, og det var ikke mulig å spille inn bilder, men det kunne vise de store elvene og fjellene i landet i form av maleri.Landskapsmalerier var rådende den gangen, og mange gamle kinesiske dyrebare landskapsmalerier ble spredt til i dag.Hvis Xu Xiake ikke reiste gjennom Kina, hvordan kunne han skrive «Xu Xiake Travel Notes», og det ville også oppdage konnotasjonen av «Deep Tour».

Vanlige mennesker i eldgamle tider var hovedsakelig festivalturer, akkurat som dagens høytider, men de reiste hovedsakelig kortdistanse, inkludert tuqing, festivaler og underholdningsaktiviteter.Nesten er det turistattraksjoner i nærheten Dynasti.

Turisme er en kontinuerlig utvikling av livsstil i det menneskelige samfunn.