Rongyao · Fashion Gemini-stjerne —— Nystar Art Star’s First Star Aesthetic Concept Academy
4 mins read

Rongyao · Fashion Gemini-stjerne —— Nystar Art Star’s First Star Aesthetic Concept Academy

I de lyse stjernene i den medisinske skjønnhetsindustrien steg en ny stjerne i Rongcheng, og slo banen til skjønnhetssøkere.21. mai åpnet Rongyao? Den strategiske utformingen av de to husene i Chengdu var offisielt fullført, og nord -sør penetrerte, og dobbeltstjernene lyste.

Åpningsseremonien var stjernestoppet, og gjestene samlet seg.President Pan Ning fra Sichuan Provincial Beauty Plastic Surgery Association, Mr. Zhang Dengyu, utøvende nestleder -generalsekretær i Chengdu Medical Beauty Industry Association, Mr. Xie Fan, senior visepresident i Yestar Yixing Group, og styreleder i Yixing Group Dermatology Komiteen Dean Dong, Mr. Zhang Jin, daglig leder Chengdu Yixing, fru Xie Wen, dekan for Beauty Injection Center, Ms Zhu Ziting, dekan for Dermatology, Mr. Gong Lianscheng, co -founder av Meiyu, og autoriserte leger, vel -Kjende produsenter, og samarbeidsplattformer Qi Qi samles sammen, og er vitne til hendelsen til denne medisinske skjønnhetsindustrien sammen.

Mr. Xie Fan sa i sin åpningstale at etableringen av Star Aesthetic Concept Academy er krystalliseringen av kunst og skjønnhet i Yixing Medicine and MedicineHan understreket at «høy», «fin» og «spesialisering» er kjernekonkurransen til Yixing, og det er også kilden til makt for den kontinuerlige utviklingen av Star Aesthetic Concept Academy.

(Mr. Xie Fan, senior visepresident i Yestar Yixing Group, utvidet åpningstalen)

President Pan Ning ga en høy evaluering av etableringen av Xingmei Concept Academy.Han sa at siden det første sykehuset i Chengdu, har Yestar Yixing etablert en dyp forbindelse.Etableringen av Xingmei Concept Academy har satt et nytt mål for Chengdus lette medisin og skjønnhetsindustri, og ført den medisinske skjønnhetsindustrien til en ny høyde.

(President Pan Ning of the Sichuan Provincial Beauty Plastic Surgery Association for Speech)

Nestleder -generalsekretær Zhang Dengyu berømmet også Star Aesthetic Concept Academy.Han sa at åpningen av Yixingxing Aesthetic Concept Academy fikk en positiv innvirkning på den medisinske skjønnhetsindustrien.Samtidig utformingen av de to sykehusene i Chengdu, gjennom synergieffekten av de to sykehusene, og ressursdeling for å tilby mer profesjonelle og intime tjenester for flertallet av skjønnhetssøkere.

(Zhang Dengyu, utøvende nestleder -generalsekretær for Chengdu Medical Beauty Industry Association, holdt en tale)

Dean Cha Jindong, Dean Xie Wen og Dean Zhu Ziting delte på åpningsseremonien.Dean Cha Jindong understreket at Xingmei Concept Academy er en viktig utforming av Yestar Yixing innen lysmotstand. Medisinsk estetikk, og har som mål å skape en følelse av estetikk for skjønnhetssøkere;

(Dean Zhajindongs tale)

(President Xie Wens tale)

(Dean Zhu Ziting Speaking)

I tillegg har Xingmei Concept Academy også et team av eksperter sammensatt av autoritative leger.De gjorde et storslått opptreden ved åpningsseremonien, og ga solid støtte for estetikk av Yixing Quality med rik erfaring og profesjonelle ferdigheter.

(Doctor Expert Group of Star Aesthetics Concept Academy)

Ved åpningsseremonien ble også Yestar Yixing Young Aesthetic Base kunngjort samtidig, og markerte at Yixing Aesthetics har kommet inn i den nye 3.0 -tiden, og det vil endre estetisk anti -age med et yngre og mer fasjonabelt konsept.

(Yestar Young Aesthetic Base -etableringsseremoni)

I tillegg til deling av profesjonell autoritet, ble mange overtredelseseksperter invitert til å delta i estetisk dialog.De diskuterte forholdet mellom mote og estetikk fra forskjellige perspektiver, og injiserte ny kreativ inspirasjon i Star Aesthetic Concept Academy.Konkurransen mellom mote og medisinsk skjønnhet fikk publikum til å føle den uendelige muligheten for skjønnhet.

Med den vellykkede avslutningen av åpningsseremonien dukket Yestars første Star Aesthetic Concept Academy offisielt opp i Rongcheng.Denne medisinske skjønnhetshallen som integrerer mote, estetikk og medisin vil gi høy kvalitet og personaliserte medisinske skjønnhetstjenester for flertallet av skjønnhetssøkere.I fremtiden vil Yestar Yingxing fortsette å overholde innovasjon, profesjonell og intim servicekonsept, bringe vakrere opplevelse til flere skjønnhetssøkere og lede et nytt kapittel i den medisinske skjønnhetsindustrien!