2 mins read

Ning Yuan: Fremmer forbedring av kvaliteten og effektiviteten i reiselivsnæringen

Dagens Yongzhou -nyheter(Korrespondent Li Yanjun Yu Qiaoyan) De siste årene har Ningyuan County opprettet en National 5A -nivå turistattraksjon som «nr. 1 -prosjektet» for kulturturismen «nr. 1 -prosjektet» i Ningyuan County. Kvalitet, la turister «spille bra», «Keep» og «Take Away.»

5. mai, i foreldrebarnsparken til Jiuzhangshan Rabbit Cultural Industrial Park, fikk mer enn 20 fornøyelsesprosjekter som Rainbow Slide, Rock Climbing og JIPS barn til å henge med.Det var opprinnelig et forlatt steinbrudd i landsbyen Xiwan enn 800 mennesker.Zhang Yu, personen som har ansvaret for Jiuzhangshan Rabbit Cultural Industry Park, sa: «Ved hjelp av provinsavdelingen for økologisk miljø har vi styrt og gjenvendt, utviklet landlig turisme og virkelig realisert avfall til skatt.»

Jiuyu Mountain Resort ligger mellom keiserens mausoleum og Zixiayan.For tiden bygger hotellet en ny bankettsal med et område på mer enn 2000 kvadratmeter, og i fremtiden har det plass til mer enn 800 mennesker til måltider samtidig.Hotellet bruker også åpen plass for å lage spesielle prosjekter som grill og camping av selvtjenester, og turister kan komme nær naturen og slappe av.

Ved inngangen til Zixiayan -attraksjoner, forvandler byggepersonalet turistloungen for å planlegge å legge til forbrukerprosjekter som kaffe og melkete.I løpet av den årlige høytiden vil Jiuzhuishan naturskjønne område holde noen merkeaktiviteter med høy deltakelse og sterk erfaring, slik at turister kan bremse og kjenne poesien og skjønnheten i livet.Turistguiden Huang Lanxiu introduserte: «I løpet av» May Day «-perioden holdt vi aktiviteter som Jiuyi Mountain Baba Festival og Yao Long Table Banquet for å la turister bedre delta og oppleve vår spesielle kultur i Jiuzheng Mountain.»

Ningyuan County har en lang historie og tung kultur.Den naturlige naturen til Jiuyan Mountain har mange rare naturlige landskap som tre -punktstein, Zixiayan og Guanxi Wonderland.I midten av april ble Hot Air Balloon Freestyle Flight Project prøvd og lyktes i Jiuzhangshan.Byggingen av Jiuyao Mountain Yao Town Town Project vil forbedre de kommersielle støtteanleggene rundt det naturskjønne området.Ning Yuan er det grunnleggende fylket for National Tourism Demonstration Zone. %År -årlig år.