China News Network Review: Ikke la mobbeopplæringen "ødelegge" folk utrettelig
2 mins read

China News Network Review: Ikke la mobbeopplæringen "ødelegge" folk utrettelig

China News Service, Beijing, 8. mai (Shao Meng) lot gutten knuste sin egen hånd, bruke herskeren til å spille hånden og installere overvåking på rommet sitt; Hennes «den overfladiske» naive «… Nylig har flere videoer utgitt av den sosiale mediekontoen» Zhao Juying Family Education «forårsaket kontrovers, og netizens blir avhørt som mobbeutdanning.I denne forbindelse sa det lokale utdanningsbyrået at han ville gripe inn i etterforskningen.
Zhao Juying ba gutten om å bryte hånden.Fotokilde: Skjermbilde av Zhao Juying Social Media -konto
Zhao Juying hevdet å være en seniorfamilieutdanningsekspert på 33 år.Den tilsynelatende blendende CVen har vakt mange foreldres oppmerksomhet.Bortsett fra hennes pensjonerte grunnskolelærerens identitet er imidlertid bekreftet av det lokale utdanningsbyrået, har annen emballasje blitt utsatt for mange tvil.
Uansett om hennes CV er sant, ser det på utdanningskonseptene og metodene hun viste i videoen av hjemmebesøkene alene, er det ikke kjent som en pedagogisk ekspert.Enten det ganske enkelt og frekt rammet, knuser, kast, installerer overvåking og annen atferd, eller «for å tjene familien», «hele livet er over», «ingen straffutdanning er ufullstendig utdanning» og andre skremmende kommentarer, de bruker Obligatorisk betyr å undertrykke og temme studenter, selv om det kan ha en kortsiktig effekt, vil uunngåelig lagt skjulte farer for langvarig utvikling av barn.
Det som er mer tanker er grunnen til at slike «eksperter» som ignorerer sine barns verdighet og personvern og pedagogiske konsepter fremdeles blir høyt respektert av noen foreldre, og de poserer fortsatt etter kontroversen?Årsaken til at det er et marked er at noen foreldre er ivrige etter å forbedre barnas prestasjoner. Et vellykket og profesjonelt image, og de pedagogiske konseptene som forverrer foreldrenes angst- og outputfeil gjennom ord.
Familieutdanning er viktig for veksten av en person.Ekte utdanning bør være basert på likhet, respekt og kommunikasjon.
Ikke la mobbeopplæringen «ødelegge» folk utrettelig. Pedagogiske konsepter, og la pseudoekspertene fremstå som den opprinnelige formenI tillegg bør foreldre som respekterer Zhao Juying «pedagogiske eksperter» også våkne.(over)
Rapport/tilbakemelding