6 mins read

Reise | velstand til fremtiden, ferieområdet 2024 er varmt

Siden begynnelsen av 2024 viser den samlede driftstrenden til National Tourist Resort en betydelig veksttrend.trekkAktivitetLeder den nye trenden med høytidsreiser, og fremmer populariteten og forbruksveksten til turiststedet.Den kortsiktige og langvarige turismen blomstrer mer.

Forfatteren observerer at operasjonen innen turiststedet i første kvartal i år har følgende egenskaper:

Den første er gleden ved å glede seg og drive veksten i første kvartal.Under vårfestivalferien i 2024 planla turiststedet forskjellige steder en serie kultur- og reiselivsaktiviteter med temaet «Happy Happy New Year».Arrangementet dekker ikke bare tradisjonelle festivalprosjekter som tempelmesser, Dragon Dance Lions og lykter, men også aktiviteter som kombinerer moderne teknologi og populærkultur, for eksempel Sai Bo Fireworks Show, National Tide Theme Fighting Activity og Immersed Night Tour.I følge data utgitt av kultur- og turismedepartementet, var det totale antallet turister i National Tourism Resort i Spring Festival Holiday i 2024 146 millioner, det totale mottaksvolumet økte med 31,56%år -på år, en økning av 17,56%i samme periode i 2019;Hostingen av feriestedet har beriket Holiday Tourism -markedet kraftig, stimulert reiselivsforbruket under festivalen, og oppnådd en seier -vinn -situasjon med «turisme velstand og økonomisk vekst».

Det andre er at Harbin -fenomenet er utenfor sirkelen, og leder den nordøstlige ferieboomen.Vinteren er den tradisjonelle høysesongen for is- og snøferie, og fenomenet Harbin i første kvartal 2024 legger til «A Fire» til høysesongen og fører den store veksten i Holiday Tourism Market i nordøst.I følge CTRIPs «Forbruksrapport i første kvartal 2024», er dataøkningen av forskjellige dataøkning i forskjellige nasjonale turiststeder i Nordøst -regionen den første.

Den tredje skal komme til våren om vinter- og feriefestivalAktivitetKom hit.Med vårens ankomst har feriestedet forskjellige steder organisert en særegen vårdag for å lede en bølge av «vårøkonomi».»Spring Festival» til Zhejiang Anji Lingfeng turiststed lar turister oppleve moroa med å grave bambusskudd og smake på ferske bambusskudd; En rekke opplevelser;Disse fantastiske festivalene gir ikke bare turister en rekke våren turismeopplevelse, men skaper også en ny scene med fancy ferieforbruk.Turister var i stand til å «bremse», «stopp», «leve» i feriestedet, effektivt antenne entusiasmen for forbruk og inspirerte markedets vitalitet.

For det fjerde er den inngående turismen hyppig, og populariteten har økt raskt.Med innføringen av visumsøknadsprosessen, gjenoppretting og utvidelse av transittvisumfrie retningslinjer, utvidelse av visumfrie land og styrker internasjonal turisme -samarbeidspolitikk, blir inngående reiselivspolitikk introdusert, og inngangsturisme -markedet har vist en rask utvinningstrend.I følge data utgitt av National Immigration Administration, har den gjennomsnittlige daglige trafikken behandlet av grenseinspeksjonsorganer i år kommet tilbake til nivået i samme periode i 2019. Dataene i løpet av vårfestivalen har kommet tilbake til nesten 90 % av samme periode av 2019.Shenzhen Overseas Chinese Tourism Resort sa at antallet inngangsturister under vårfestivalen har økt betydelig, og fremhevet mulighetene som ble gitt av gjenopptakelsen av inngangsturisme til feriestedet.

Bak det brennende feriestedsmarkedet i første kvartal blir utviklingsmiljøet til feriestedet som står overfor muligheter og utfordringer i feriestedet avslørt.Den første er at re -påmeldingen er sterk, men internasjonaliseringsnivået til turiststedet må forbedres presserende.Utilstrekkelig internasjonalt språk og miljømessig oppretting, lavt inngangsbetaling, utilstrekkelig servicestandardisering, etc.For det andre blir trenden med differensiering av turismeforbruk stadig mer åpenbar, og balansen mellom høy kvalitet og kostnadseffektivitet er nøkkelen.I følge CTRIP -data, i første kvartal i år, hadde mer enn halvparten av boligboliger en liten gjennomsnittlig prisreduksjon, hvorav gjennomsnittsprisen på innkvartering av høy kvalitet var litt lavere enn samme periode i fjor, og viste Trenden med forbruksdifferensiering.På den annen side er økningen i reservasjon av overnatting av høy kvalitet 3,42 prosentpoeng høyere enn de samlede overnattingsanleggene, noe som også gjenspeiler at jakten på høy kvalitet fremdeles er en trend med ferieforbruk.Dette krever at feriestedet oppfyller behovene til Volkswagen -forbrukere, men også ta hensyn til å tilby produkter og tjenester med høy kvalitet.

I Qingming -festivalen i 2024 viste det nasjonale kulturturisme -markedet sterkt forbrukspotensial og diversifisert utviklingstrend.I følge datasenterdataene til kultur- og turismedepartementet er høytiden 3 dager, og antallet innenlandske reisende og turister vil øke med 11,5%og 12,7%sammenlignet med samme periode i 2019. Vekst av reisehastighet er høyere enn antall turister.Kort avstandsturisme, omliggende turisme og lokale reiser fortsatte å være populær, og antallet turister i populære byer og nye turistdestinasjoner økte betydelig.Inngang og utgående turisme gjenoppretter gradvis, og antallet mennesker er nær samme periode i 2019.»Spring Economy» stimulerer den nye vitaliteten i kulturell turismeforbruk.

Det forventes at utviklingen av det «1. mai» Holiday Tourist Resort vil fortsette Qingming -veksttrenden i 2024, og presenterer følgende tre egenskaper:

For det første har populariteten til turiststedet fortsatt å stige.Den «1. mai» -ferien er lengre, og klimaet er behagelig, og det er egnet for reiser.Søk på OTA -plattformen og fant ut at fra nå, mange hoteller og homestays i populære turiststeder som Mogan Mountain, Changzhou Taihu Bay, Sanya Longwan, etc. Mer kvalitets populære overnattingsfasiliteter bør ikke være nødvendig.

Det andre er at når det gjelder reisevalg, er trenden med langvarig og nisjeturisme åpenbar.CTRIP -data viser at «1. mai» innenlandske langdistanseanlegg utgjorde 56%, og søkene på utgående flybilletter økte med 56%år -år. -år.Den fem -dagers høytiden, turistenes reiseradius vil bli betydelig forbedret. «Det forventes å være mer åpenbar.

For det tredje, når det gjelder produktforsyning, blir feriemetoder renovert for å møte flere og mer forskjellige turistbehov.I løpet av «1. mai» -perioden er aktivitetene til forskjellige alpinanlegg forskjellige steder nye, slik at «E -folket» nyter de karakteristiske feriemetodene som forskningsferier, sosiale ferier, musikkferier, sportsferier osv. På den andre Hånd, det vakre feriemiljøet og det perfekte feriestedet overnattingsanlegg kan også tillate «I -folk» å glede seg over «ligge», «Healing» og «Hotel Tour», sove naturlig, drikke te, blid og nyte den mest avslappede høytiden om våren og sommervekslingen.

Ser frem til fremtiden, med kontinuerlig stimulering av ny vitalitet av kulturell turismeforbruk og kontinuerlig innovasjon av turisme og ferieprodukter, forventes utsiktene til turisme og ferieforbruksmarkeder. Reiselivsopplevelse.