3 mins read

Basert på undervisning, YouLu Education Service Talents Advanced

  Nylig ble «varsel om å holde Lifetime Learning Week i 2024″ utstedt.»Varselet» nevnte tydelig at å fremme samfunn, foretak og byråer aktivt mobiliserer læringsressurser som kultur, utdanning, vitenskap og teknologi i jurisdiksjonen, og gir multi -nivå, multi -type kunnskapslæring, ferdighetstrening, fritidsopplæring og annen Aktiviteter;

  De siste årene har begrepet «livslang læring» blitt en sosial atmosfære som har blitt fremmet mye i den nye tiden. Livet, «livslang læring» rike kategoriene og pedagogiske fag gir forskjellige valg for mennesker i forskjellige stadier.

  Den kontinuerlige forbedringen av det «livslange» tjenestesystemet for yrkesfaglig utdanning har gradvis oppfylt den dynamiske etterspørselen etter talenter i sosial og økonomisk utvikling.Som en sosial yrkesfaglig institusjon er YouLU -utdanning forpliktet til å bygge en livslang utdanningstjenesteplattform. Fra tid til annen «konstruksjon av det sosiale samfunn og læringstyper.

  Digitalisering av utdanning er et viktig gjennombrudd for å åpne opp det nye sporet av utdanning og utvikling og utvikling av utdanningsutvikling. byggingen av et stort land.YouLU -utdannelsen fanger godt fordeler med teknologisk forskning og utvikling, og bruker kutting av teknologier som internett, big data, cloud computing, virtuell simulering og AI for å fullt ut anvendt på undervisningsopplæring. Andre diversifiserte undervisningsmetoder har lagt et plattformstiftelse for tiden og kan læres fra tid til annen.

  高清录 播 课程 时空 、 设备 设备, 用户 可 自由 选择 学习 时间 、; 互动 直播 以 较 强 的 参与感 互动性 、 学习 氛围强 等 为 特色 特色, 有助于 用户 有 学习 的 氛围强; 三 维 为 特色, 有助于 用户 有 学习 的 氛围强 氛围强 三 等 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 直播 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备 设备; Simulering og virtuell praksis hjelper brukere med å forbedre sin praktiske treningsevne, kombinere kunnskap og ferdigheter for å forbedre seg sammen.Intelligente og erfaringsmessige læringscener er stadig nyskapende, rike digitale ressurser og innholdstilførsel har kontinuerlig konsolidert den digitale basen til «livslang læring».

  Med den kontinuerlige fremveksten av nye teknologier, nye forretningsformater og nye yrker, betyr det at det eksisterende kunnskapssystemet er vanskelig å oppfylle kunnskapen og ferdighetene som kreves av folks liv.Som svar på dette har YouLu -utdanning på den ene siden kontinuerlig utvidet yrkesutdanning og opplæringsprogrammer som byggeprosjekter, sikkerhetssituasjoner og kontinuerlig utforske nye virksomheter, kontinuerlig skape et livslangt læringssystem og tolke verdien av yrkesfaglig utdanning.Undervisningstjenestemodellen kombinert med sine egne heltidslærere og bransjelærere har gitt sterk fakultetsgaranti for mer kvalitetsundervisningsinnhold.

  Mens du gir full spill til fordelene med sine egne yrkesfaglige utdanningstjenester, legger YouLU utdanning aktivt på relaterte aktiviteter bygget av et læringssamfunn, i form av pensumdonasjoner, og hjelper regionalt medisinsk personell, sosionomer og andre grupper med å forbedre ferdighetene sine, og Bedre tjene sine egne ferdigheter og bedre tjene dem bedre.Ruyulu Education kom inn i Zhengzhou Zizhu -samfunnet for å gi en gavepakke for ansatte som er i ferd med å delta i «Social Workers ‘Professional Qualification» -eksamen; talenter.

  Fordelene med yrkesfaglig utdanning, høyere utdanning og etterutdanning har spilt, samarbeidssamarbeid og aktive utvekslinger, og skapt en sterk læringsatmosfære for hele samfunnet.YouLU -utdanning har utført utveksling og samarbeid for å løse viktige spørsmål som utdanningsinnovasjon, digital transformasjon av utdanning og bruk av produksjon, forskning, forskning og forskning, og konsolidere grunnlaget for et sterkt land med utdanningsmakt.