4 mins read

"Flere visdom og motesirkulasjon tusenvis av mil" går inn i Shenzhen

  For ytterligere å akselerere konstruksjonen av et tekstil moderne industrisystem, KinaTekstilindustriFra 2024 har Federation Circulation Branch aktivt lansert aktivitetene «Smart Fashion Circulation Wanli Travel» i National Textile and Clothing Professional Market.

  18. april dro Xia Lingmin, sekretær -General of the China Textile Industry Federation, Wang Shuiyuan, nestleder og sekretær -General of the China Textile Federation Circulation Branch, til Shenzhen for å undersøke og undersøke. I Lixiu klærkultur.

  Shenzhen Huasida (International) Clothing Trading Center

  Hard praksis interne ferdigheter som viser resultater

  Shenzhen Huasida (International) Fashion Trading Center -stillinger midt på -til -High -End Clothing Wholesale Professional Markets.Det totale byggeområdet i markedet er omtrent 20 000 kvadratmeter.I løpet av de siste ti årene av drift har Huahaida holdt seg til implementeringen av hundrevis av velstående tiltak hvert år, som ikke bare vellykket dyrket kinesiske klærvekstmerker som Sam Lili, Gude Qi, etc., men også fremmet leasinggraden, passasjeren Flyt, handelsstabilitetsrate og jevn salgsvolum for selger.Alt dette er uatskillelig fra den fremste utformingen av Huahaida Market Management.

  I følge Xiao Youjie, daglig leder for Huahaida, har markedet fra 2020 begynt å transformere internt rom, utvide det opprinnelige butikkområdet, forbedre merkevarebildet til selgeren, streber etter å forbedre forbrukerscenariene, forbedre forbrukeropplevelsen og forbedre ytterligere samlet markedsbilde.Ikke bare det, Xiao Youjie designet også aktivt en produktlogo for selgeren, fra å tegne tegninger til dekorasjonen av butikken for å lage personell, fra konseptet til praktisk drift, og guide selgerne trinn for trinnOppgraderingEssensI Huahaida -markedet er ikke bare designstilen til handelsbutikker unik, det romstils heisrommet og de stilige og vakre offentlige områdene, alle viser den unike tonen i Huada, integrerer romestetikk og klesdesign, og blir mange forbrukere .Spesielt etter restaureringen av fastlandet og Hong Kong siden i fjor, har Huaheida, nær Luohu havn, båret en viktig rolle i kulturutvekslingene mellom de to stedene.Med veiledning og støtte fra gatepartiets arbeidsutvalg, har Hua Haida draget markedshandlerne gjennom tjenester som propaganda, spesiell veiledning og spesielle bilrunde-turer. og hjalp selgere med å utvide privat domenestrøm.

  Xia Lingmin sa at det profesjonelle markedet er ekstremt rikt og at den endelige kostnadseffektiviteten er ett aspekt ved å tiltrekke passasjerstrøm, men enda viktigere, Huahaida har fokusert på trening de siste årene, forbedret maskinvarefasiliteter, forbedrer markedsstyring, skapt forbrukerscenarier og Omfattende finansiering av kjøpmann.Han oppfordrer markedet til å overholde innovasjon.

  Lixiu Clothing Cultural District

  Original kvinners energifelt

  For den første personen som kommer til Lixiu Clothing Culture District, er det definitivt ikke nok for en dag.Lixiu Clothing Culture District ligger i kjerneområdet i Nanshan -distriktet, Shenzhen.Dette er et originalt designbase med høy endt designbase som integrerer merkevareklær Creative Display Center, Fashion International Trading Center og New Media Communication Center.

  Mu Shang, som ligger i andre etasje i Fengye Century Plaza, Shenzhen, er et merke av lokale kvinneklærdesignere i Shenzhen Klær, «Gongxue» -serien med klær, fra stoff til klær er uavhengig forskning og utvikling, som perfekt integrerer praktisk og kunstnerskap, som er anerkjent av markedet.

  Guaigu -gården er det uavhengige merket av Shenzhen Shandao Industrial Co., Ltd .. Guaigu -gården ble født med enkel, atmosfærisk, naturlig orientalsk estetikk og moderne mote.I Gu Genju -feltet foretok den nye kinesiske klærne laget av Song Jin, Xiangyun San og andre elementer, ikke bare kulturen «ikke -helbredelse», men gjorde også tradisjonell kinesisk kultur utenlands, og tiltrekker mange forbrukere fra USA og FrankrikePersonen som har ansvaret for merket sa at dette året vil planlegge å åpne 50 direkte opererte butikker i Kina for å fortsette å markedsføre originale designmerker.

  I Lixiu Clothing Culture District er det mange slike merker.Jinhui -bygningen, som ligger i nabolaget, har mer enn hundre uavhengige designermerker. Forbrukere hjemme og i utlandet.