Ambassadør i Kina i Kina: Dette året er året for Harbin Travel.
2 mins read

Ambassadør i Kina i Kina: Dette året er året for Harbin Travel.

19. april holdt ambassadøren i Kasakhstan, Shahratanus, en pressekonferanse i den kasakhiske ambassaden i Kina.2024 er «turismeåret for Kasakhstan -turismen» i Kina.Nureshev sa at landet vil samarbeide med Kina for å planlegge å være vertskap for mer enn 35 forskjellige arrangementer i forskjellige provinser og byer i Kina, inkludert Kasakhstan turistveier, blogger og mediepresentant turisme, fora og konserter.
Foto av Intern Shi Yiran
Nureshev sa at Kasakhstan, som det niende største landet i verden, har rike reiselivsressurser og har et unikt naturlig landskap og rik nomadisk kultur.I prosessen med urbanisering har naturens skjønnhet blitt godt beskyttet.Når du kommer til Kasakhstan, kan turister sette pris på skjønnheten i forskjellige terreng og naturen i de fire sesongene.
Nureshev introduserte at fra slutten av 2023 totalt 217 000 kinesiske turister som reiste til Kasakhstan, en økning på 12 ganger sammenlignet med 2022.Selv om veksten er sterk, er den totale mengden fortsatt mindre.Nureshev sa at han vil jobbe hardt for å la flere kinesiske turister vite og forstå Kasakhstan, i håp om at Kasakhstan kan bli et velkommen reisemål for kinesiske turister.
«Turisme årlig aktivitet og visumfri system vil mer effektivt fremme reiselivssamarbeid mellom de to landene og styrke gjensidig forståelse og vennskap mellom folket i de to landene.» Sa Nureshev.
Med utviklingen av humanistiske utvekslinger utvikler ruter mellom Kasakhstan og Kina aktivt.For tiden flyr mer enn 20 flyreiser fra forskjellige byer i Kasakhstan til Kina hver uke.Samtidig, for å gi bekvemmelighet til kinesiske turister i Harbin, promoterte Kasakhstan kraftig infrastrukturkonstruksjon, legg til kinesiske skilt og indikasjoner på et stort antall offentlige steder for å lette kinesiske turister til å reise i Harbin.
Dette året er «turismeåret for Kasakhstan -turismen» i Kina.28. mars ble Kina ‘s «Kasakhstan turismeår» turismeutviklings- og investeringsforum holdt i Beijing.
Samtidig gir den visumfrie politikken mellom de to landene også praktiske betingelser for å forbedre sivile børser.Under statsbesøket i Kina i mai 2023 i mai 2023, signerte de to partiene en 30 -dagers gjensidig visumfritakelsesavtale, som trådte i kraft 10. november 2023.
Det er verdt å nevne at Siden mai i fjor besøkte Kasakhstan -president Toccerv Kina tre ganger.Nureshev sa at Takayev var spesielt oppmerksom på de nåværende forholdene til Harbin -China og mente at dette var en modell for effektivt samarbeid.Når vi snakker om rådsmedlemmene av SCO -medlemmene som blir holdt i Astana i juli i år, sa Nureshev at statusen til hviterussiske medlemsland vil bli gitt da.
Surging News Reporter Nanbo Yi Intern Shi Yiran
(Denne artikkelen kommer fra økende nyheter, vennligst last ned appen «Surging News» for mer original informasjon)
Rapport/tilbakemelding