Solkrem til velkommen varmen -selgende teknologi for å styrke mer diversifiserte bruksscenarier
5 mins read

Solkrem til velkommen varmen -selgende teknologi for å styrke mer diversifiserte bruksscenarier

Reporter Lu Yue □ Wang Ziqian

I mai ble været varmere, og fotgjengere som hadde solfylte klær kan sees overalt.Reporteren fikk vite at de siste årene, med utbredelsen av utendørs idrett og forbedring av Consumer Sun Protection Awareness, er solkremmarkedet ført til enestående utviklingsmuligheter.Fra å ri, fotturer til camping, til urban pendling og foreldre -barn -reise, blir applikasjonsscenariene for solkremklær stadig mer diversifisert, og markedets etterspørsel fortsetter å vokse.

Fra solbeskyttelse til «daglig»

Multi -scenes hjelper markedsutvidelse

Xiaohongshus «2023 Outdoor Life Trend Report» viser at fra januar til oktober 2023 er antallet notater relatert til ridningsrelaterte notater nesten 400%, og antallet turerrelaterte notater er nesten 300%. å publisere en vekstrate på 100-150%.

«Utbredelsen av utendørs idrett som sykling, fotturer, camping og kontinuerlig forbedring av forbrukerhudpleie og anti -aging -bevissthet er egnet for et stort antall solkremmerker og produkter som er egnet for diversifiserte scenarier og hovedfunksjonsforskjeller.» I et intervju med reportere sa Zhang Yuang: «Dette beriker ikke bare valg av forbrukere, men skaper også en ny økning i kategorien tradisjonell forbruksvarer.» Jakke året -på -årsøkningen på mer enn 160%.

Reporteren fikk vite at i tillegg til flere utescener, brukes solkremklær også i underavdelinger som urbane pendler og foreldre -barn -reise, og gradvis beveger seg mot dagliglivet.Fru Li, forbrukere fra Beijing, sa til reporterne, «Jeg har nettopp kjøpt en solkremklær for ikke lenge siden, som var» Universal «. «Netizens of Hongshu delte også,» utendørs har åpnet den ‘sullen solen «-modus. Forhindre at huden blir solbrent, og det tynne stoffet kan også ha» anti -mosquito «-effekten.»

Fra en enkelt til flere

Apropos effekter mer om teknologi

Bransjeeksperter påpekte at behovene til flere scenarier fremmet flere krav til oppstrøms for solbeskyttelsesindustrien, slik at merkevaren også har en klarere utviklingsretning.I tillegg til de grunnleggende solkremskravene, er solkremklær med frontrute forebygging, regntett, mygg og svette -sikret funksjon etterspurt av forbrukere.

Samtidig kan det effektivt beskytte ultrafiolette stråler og oppnå full -bånd med høy multiplikasjon solkrem, integrere mer høye tekkes solkremprodukter og bli et nytt markedsvekstpunkt.

Det rapporteres at Banana i 2024 lanserte en serie produkter som dobbelt -sidedin -eksponering, skylekjøling, lyslagring og trening av termisk trening for å møte forbrukernes segmentering i forskjellige scenarier.For eksempel legger Jech Ultra-S Sports Sunscreen-klær, for sommersportscener, til å ta i bruk unike skrifter, høye elastiske fibre for å gi mer tredimensjonal kulhet, større tøyning og elastisitet, og kan oppnå varm svette og svette. Langvarig utendørs solbrenthet, bedre oppfylle forbrukerens treningsbehov til forbrukere under sommerens høye temperaturforhold.

I tillegg lanserte Bosideng også den tredje generasjonen alle solkredejakke i år, som også lanserte den tredje generasjonen av 3.0, som fullt ut kombinerer solkremteknologi og moteestetikk.Det er underforstått at i form av solkremytelse, er produktet fortrinnsvis den originale gasbinds solkrem, garnet kommer med solkremfaktorer, legger nano -nivå TiO2 -partikler, og motstår de ultrafiolette strålene i hvert bånd gjennom en spesiell vevingstruktur for å forhindre effektiv solbrenthet.Når det gjelder vitenskapelig og teknologisk innovasjon, er tredje generasjons solkredejakke utstyrt med en uavhengig Bo-Tech kjøleteknologi, noe som gir en forfriskende opplevelse til forbrukerne.Når det gjelder motedesign, slo Bosideng seg sammen med den franske «Andam» Fashion Award -vinneren for å kombinere utformingen av utendørs kamuflasje med det nye Technology Sunscreen -stoffet for å skape en mer fasjonabel solkrem.

Fra forskjøvet til spesifikasjoner

Realisere bransjestandardisering og gjennomsiktighetsutvikling

De siste årene, som utendørs sportsmerker, raske motemerker og til og med hvite merkevarehandlere har strømmet inn i solkremmarkedet, har bransjen også «rullet» en ny høyde.Forbrukere sto overfor en rekke propaganda, men kunne ikke verifiseres på kvaliteten og spesifikke solbeskyttelseseffektene av produktet.

I et intervju med reportere sa den aktuelle personen som har ansvaret for bananen: «For tiden er det mangel på enhetlige og transparente produktstandarder i bransjen. Mange merker bruker ofte uskarpe markedsføringsord som ‘Super Sunscreen’ » The the Kirurgi gir sjelden vitenskapelig grunnlag som spesifikke verdier og testrapporter.

Reporteren så at på grunn av mangelen på bransjestandarder, forårsaket tilstrømningen av et stort antall kjøpmenn også et blandet fenomen med fisk og drager i solkremmarkedet, og det var til og med dårlige «hvite kort» og hyttehandlere overdrevne reklame for å søke Privat interesse.I tillegg la reporteren merke til at selv om landet og industrien har visse standarder og forskrifter, er deteksjons- og sertifiseringssystemet rundt sollysjakkeprodukter ennå ikke fullført.»For eksempel kan noen merker ikke tilby komplette rapporter fra produkttesting, eller ektheten og nøyaktigheten til testrapporten er tvilsom. Denne situasjonen skader ikke bare forbrukernes rettigheter og interesser, men påvirker også det totale bildet og sunn utvikling av industrien. «Innstilte industriinnsidere.