Et symbolstudio: "Audbiao" AIGC Photography Blockbuster at Cutting -edge Cutting -Edge
2 mins read

Et symbolstudio: "Audbiao" AIGC Photography Blockbuster at Cutting -edge Cutting -Edge

Picture Creative |

Forfatter av denne artikkelen |

Nylig børstet nettverks termiske stilk «Odben Step Banana» skjermen B og kort videoplattform.Varmestalken stammer fra et bilde av en yngre bror for å transportere bananer på sykkel.

Derfor ble jeg inspirert av Black and Banana -symbolene på «Odbiao», og laget et sett motefotografering med temaet «Aoard Biao» gjennom AIGC -plattformen.

Populariteten til «Audbiao» er uatskillelig fra det selv -ridende sitatet av «Fighting Workers»:

1. Da jeg var ung, var jeg veldig dårlig.

2. Spis hardt og lider, slik at du kan fortsette å lide.

3. Dårlig kjærlighet er som en banan, enten grønn eller gul.

4. Ikke sykkelen min har ikke brems, men livet mitt, jeg tillater meg ikke å stoppe.

Nympho

Denne historien i seg selv kan ha vanskeligheter og hjelpeløshet, men etter den humoristiske behandlingen av bloggere på internett, blir bildet magisk, og blir raskt brukt mye i uttrykksikoner, beveger bilder og videomaler, blir populære, blir populære og blir populære .

Bananer og svarte mennesker i historien er vanligvis relatert til det stive inntrykket av rasisme.På begynnelsen av 1900 -tallet, spesielt i USA, ble bildet av bananskipet brukt til å fornedre de svarte og sammenligne dem med varene som ble sendt fra Afrika. den tiden.

Metaforen for dette stereotype inntrykk og rasisme har blitt spredt mye i visse kulturer og har blitt et negativt symbol.

Senere, i en La Liga i 2014, da Alves var i ferd med å lage et hjørnespark, kastet noen fans en banan mot ham, som ble sett på som en rasediskriminering av svarte mennesker.

I Spania og andre land er det å kaste bananer til svarte idrettsutøvere en vanlig rasistisk fornærmelse, noe som antyder at svarte mennesker og aper er like.

 

Overfor denne diskriminering var Alves ikke sint eller frustrert.Denne humoristiske og kraftige responsmetoden fikk raskt bred støtte og ros fra den internasjonale fotballindustrien og samfunnet.

I dag har svart- og banansymboler lenge blitt kjære i motebransjen.Kunstnerne bruker bruk av banansymboler i motefelt som klær, og kombinerer formen på svarte modeller for å forme mer positive kunstverk med opprør og aggressivitet.

Velkommen til å konsultere klær, smykker og tidevannsmerke.Hvis du liker disse verkene, kan du ta hensyn til den offentlige kontoen «One Symbol Studio».