"19. mai Kina Tourism Day" Xinzhou Special Event ble lansert i Yanmen Pass Scenic Area
1 min read

"19. mai Kina Tourism Day" Xinzhou Special Event ble lansert i Yanmen Pass Scenic Area

  Xinzhou Net News (Liang Chunxia) 19. mai, «Changyou China Happy Life» i fellesskap organisert av Xinzhou Culture and Tourism Bureau og Daixian Culture and Tourism Bureau 2024 «19. mai Kina Turismedag» Xinzhou Special Event var i Yanmen Pass the Scenic Spot Spot Spot sparket av.Hensikten med denne begivenheten er å fremme Xinzhou turismeressurser, tiltrekke flere turister til å oppleve og også varme opp den kommende Tourism Peak -sesongen.Zhao Youxiang, etterforsker på andre nivåer av Xinzhou kultur- og turistbyrå, og Li Nuo, nestleder for fylkets folks regjering, deltok i arrangementet.

  På dagen for arrangementet ble Xinzhou kultur- og reiselivsbyrå og fylkets kulturelle turistavdeling, turistattraksjon og kulturelle turismebedrifter lansert for å lansere forskjellige former for kulturturismeaktiviteter.Populære attraksjoner som Wutai Mountain, Yanmen passerer i Daixian, Dingxiang County River Folk Museum har lansert semi -prisbillettrabatter.DelvisFylkets gamle Niwan naturskjønne område, etc., er gratis, slik at turister kan reise jevnt og føle den naturlige naturen og humanistiske sjarmen til Xinzhou.

  I tillegg til den foretrukne billettpolitikken, inkluderer arrangementet også rike kulturelle elementer.En sang «Shangchun Mountain» lar turister føle skjønnheten og sjarmen til Xinzhou i musikken, og den interaktive koblingen til «Yuanhao Question» og prisene og svarene fra diktene, «Wang Zhaojun» og turister kan få turister til å gå dypt inne Den avslappede atmosfæren.