Jiagaos forumforbindelse Yangtze River Delta for å fremme innovasjon og utvikling av tysk utdanning
2 mins read

Jiagaos forumforbindelse Yangtze River Delta for å fremme innovasjon og utvikling av tysk utdanning

22. april ble et seminar om tysk utdanning og undervisning og dens fremtidige utvikling med hell holdt i Jiaxing Senior Middle School, og tiltrekker seg rektorer, lærere og representanter for mange DSD -prosjektskoler fra Zhejiang, Shanghai og Anhui for å delta. av tysk undervisning i ungdomsskoler og dele utdanningsressurser.

I klasserommet til Jiaxing Senior Middle School vises DSD DSD tysk klasse. .Den tyske læreren ved Jinhua fremmedspråklige skole holdt også et foredrag om ekspertforelesningen om «Intergatary and Elementary School» undervisningsevaluering «integrert reform.

I et annet konferanserom har rektorene og ekspertene på DSD -skolen i Zhejiang og Shanghai og Anhui forbedret undervisningskvaliteten til DSD -prosjektet, og hvordan de kan følge med tempoet i tidene og oppfylle de diversifiserte behovene til studenter til å gjennomføre i -Dybde børser.

Eksperter fra Shanghai Foreign Language Education Press brakte også de siste tyske lærebøkene som ble introdusert og utviklet fra Tyskland. Disse nye miljøene og utvikler nye produkter, inkludert kunstig AI eller noe, for å følge med på tidene, er det også et oppdrag for oss og en oppgave.

Det er underforstått at DSD er en forkortelse av tyske språkbevis.De siste årene har tysk undervisning på ungdomsskoler blomstret og har blitt anerkjent av elever og foreldre.I 2019 ble Middle School German Teaching Alliance opprettet, og mer enn 60 skoler har sluttet seg til.

Zhang Min, sjefen for det tyske undervisnings- og forskerteamet til Ganquan Foreign Language Middle School og Secretary -General of the Middle School German Teaching Alliance, introduserte de forskjellige tyske undervisningsutvekslingene gjennom regelmessig organisert. Mer diversifiserte lærings- og konkurransemuligheter, som forbedrer deres språkevne og utenlandsk studerer tillit.I tillegg er den felles samspillet mellom regioner avgjørende for å fremme utviklingen av tyske prosjektskoler, spesielt når det gjelder ressursdeling og skole -omgangssamarbeid.»Fra etableringen av alliansen til i dag har vi årlige møter hvert år, deretter lærereopplæring, og noen studenters aktiviteter, inkludert skoleutvekslinger mellom rektorer, har gitt en god plattform, som fremmet utviklingen av skolene våre.» Og kommunikasjon».

I 2009, siden Jiaxing Senior Middle School begynte i DSD -prosjektet, insisterte han på å ta høy kvalitet som kjernen, sikre kvaliteten på elevene og ta i bruk en elite -undervisningsmodell med liten klasse. Evne og Solid Science Foundation.Studentene hans har prestert godt i den tyske eksamen Majors og andre hovedfag har gode sysselsettingsutsikter og utviklingsrom hjemme og i utlandet etter endt utdanning.

Zhang Zhaorong, sekretær for partiets gren og rektor ved Jiaxing Senior Middle School, sa: «Etter utvekslingen er det faktisk en gruppestyrke av tysk undervisning. Samtidig delte vi også videre. Alle våre DSD -skoler vil vinne og gå videre. «

S_B6004C40B0744066AC43FA8C119173B6.JPEG

S_86206C951F8FD2ACAD2859E322DBD5.JPEG

S_1944A50E411A4D369672F4D2E121F412.jpeg

S_4b22c0621a8a4c8da095c55aa0646eee.jpeg