Hele distriktet tok ledelsen i å åpne en japansk klasse, og de forskjellige kursene utvidet elevene sine til å bli talentfulle.
4 mins read

Hele distriktet tok ledelsen i å åpne en japansk klasse, og de forskjellige kursene utvidet elevene sine til å bli talentfulle.

Jimu News Reporter Zhang Yuan

I slutten av april i år fulgte Jimu -reportere visepresidenten for Wuhan Xinzhou District Third Middle School for å besøke skolens normalisering «Pushing the Door for å lytte til klassen».Wu Sihong, hovedlærer i den japanske klassen, har coaching i 35 år. Må ta hensyn til utdanningsegenskaper. «

Det ruvende Dabie -fjellene og Yangtze River Water møtes her

Dajie i multi -sporet

«Hvert barn er unikt og har sin egen» blomstringsperiode «.» Muligheter for å velge å dra nytte av studiene.Han avslørte at skolen i 2016 tok ledelsen i å åpne en japansk klasse i Xinzhou -distriktet. på 35%.

Japansk klasseundervisning

Xinzhou nr. 3 Middle School er en landlig videregående skole som ligger i det urbane landlige krysset.Cheng Zhengjin, sekretær for partiets komité, introduserte at skolen i møte med problemene i utviklingen av videregående skole i landlige områder, utførte en serie meningsfulle utforskninger. Kalt «Development -Service» -utdanningsmodellen i Jingchu.

Lærer nøye råd

For dette formål ble Xinzhou nr. 3 på ungdomsskolen aktivt fremmet læreplanreform, åpnet for forskjellige kurs, aktivt utviklet skolebaserte lærebøker, og respekterer studentenes unike verdi, personlighet og tenkemodeller, og bruker forskjeller mens de anerkjenner forskjeller for å forme uavhengige og lyd personlighet.

Danseklasse øver

«I løpet av de siste tre årene er kunstklassen for lavere linje 82,9%, og den elektroniske frekvensen av spesialposisjonslinjen har nådd 32%. Dette er potensialet i skolens utvikling av hver elev, som har gjort hver Student et mikrokosmos av suksess. «Sa Jiang Shuangxi.

Kunstklasse utendørs skisse

Wu Sihong, hovedlæreren til Baiyou, Xinzhou -distriktet, sa ofte: «Lærere er som å slipe steiner, og hver elev er lærere.» Aktiviteter som klasser, visningskurs og lytteklasser, vurdering og kurs har fått lærere til å praktisere grunnleggende ferdigheter.Samtidig, fremme reformen av «tre -effekt klasserom» -reform av effektivitet, effektivitet og effekter.

Studentskissearbeid

Det kulturelle miljøet utdanner også mennesker

For tiden har Xinzhou nr. 3 ungdomsskolen dannet et tre -fullutdanningssystem av «alle ansatte, utdannende mennesker og oppdra mennesker fullt ut.»Fra rektorene, lærere til ansatte, må de «administrere utdanning, undervise og utdanne mennesker og betjene mennesker.»Implementere studentvekst mentorsystemet, langsiktig oppfølging, vitenskapelig respons og fremme fremgang.

Dyrke et kulturelt miljø

Utdanning er ikke bare en lærers virksomhet, og det skjer heller ikke bare på campus.Xinzhou nr. 3 Middle School implementerer et «full -dagers utdanningssystem», som deler elevene inn i skolen daglig inn i flere perioder for forskjellige utdannings- og styringsmetoder.Vær oppmerksom på utviklingen av internatkultur, slik at studentene kan tilpasse seg hele boarding -livet.Samtidig kan du forbedre ritualiseringen og følelsen av tidene, utføre aktiviteter som «påmeldingsseremoni», «voksenseremoni» og «konfirmasjonsseremonien» for å oppnå læring av læring til liv.Skolen samarbeider tett med samfunnet og foreldrene, og bruker forskjellige ressurser for å veilede studentenes moralske utdanning.For å blokkere «utdanningsvakuum» -sårbarheten i helgen, implementere samhandlingsmekanismen til pedagogiske hjemmeskoler og bygge plattformer som studentamatørfestskoler og foreldreskoler.

Leder utviklingen av skolen med «selvtillit · selvforbedring» -kultur

Siden etableringen av Jingyi Middle School i Wuchang Wutha i Wuchang Wutai i Wuchang, har den tredje ungdomsskolen i Xinzhou District Third Middle School gradvis vokst til en berømt skole for Jingchu under integrering av den ruvende Dabie -fjellet og Yangtze River av aktiviteter for å utdanne mennesker, utdanne mennesker, jobbe og utdanne mennesker og praktisere for å utdanne folks innovative utdanningssystemer.»Spring Guan Cherry Blossom Summer takknemlighet, snuser Osmanthus om vinteren for å finne plommer om høsten.» Det kulturelle miljøet er det første inntrykket av mange mennesker som kommer inn i skolen. Og inspirerende innovative ideer om campusmiljøet, fokuserer skolen på å dyrke studentenes subjektivitet og innovative personlighet, og gi lek til studentenes intelligens og visdom, og gjennomføre samlinger av hager, bygninger og kreative siviliserte alarmaktiviteter blant studenter. .

Campus

«Området med greening og forskjønning på campus har nådd 68%i år, og det forbedrer seg stadig. De fire sesongene på campus er eviggrønne og blomster blomstrer ofte. Det er mange ‘Internett -kjendiser’ attraksjoner. Zhou Youqiao, The the Visepresident for midten, sa at styrking av campusmiljøkonstruksjonen ikke bare kan tillate lærere og studenter å slappe av fysisk og mentalt, men også gi folk et positivt og vakkert hint, og kunne trenge gjennom miljøopplæring og arbeidskraftsutdanning i dybden. For å finne ro, nyter spillet glede i løpet av spillet, noe som gjør skolen til en fruktbar jord som er egnet for hver elev å vokse.

(Kilde: Polar News)