Provinsen vil presse 692 tiltak for å komme folket til gode!"19. mai Kina Tourism Day" Jiangsu hovedstedsarrangement ble lansert
3 mins read

Provinsen vil presse 692 tiltak for å komme folket til gode!"19. mai Kina Tourism Day" Jiangsu hovedstedsarrangement ble lansert

19. mai åpnet Jiangsu -hovedstedet 19. mai sponset av Jiangsu provinsielle avdeling for kultur og turisme og Suqian Municipal People -regjeringen i Santai Mountain National Forest Park, Suqian.

Med utgivelsen av den korte videoen «Why Jiangsu» ble gardinen offisielt åpnet.Med fokus på temaet «å reise i Jiangsu og nyte et lykkelig liv», ble sommerens spesielle turistrute og fordelstiltak i Jiangsu -provinsen utgitt på scenen.I sommer vil totalt 692 artikler og 1037 kulturturisme -tema aktiviteter bli lansert i alle deler av Jiangsu, som ytterligere vil berike valgene til innbyggere og turister, og gi alle en mer kvalitet og praktisk kulturell turismeforbruk, For å møte folks menneskers liv for et bedre liv.

I fjor, «19. mai China Tourism Day» Jiangsu -provinsens viktigste sted, den store kulturen med kulturell turistdybdebesøk i Finance Media -programmet «The Water Charm of Jiangsu» i fellesskap skapt av Jiangsu provinsielle avdeling for kultur og turisme og Jiangsu -radioen og TV -terminal ble offisielt lansertI løpet av det siste året har publikum på programmet svart entusiastisk.På scenen for dette arrangementet ble den andre sesongen av «The Water Yun Jiangsu You Don’t Know» offisielt utgitt. Nabolag, ta kulturhistorien om distriktet som utgangspunkt, og fortell den kinesiske historien som skjedde i landet Jiangsu.Programmet er for tiden under innspilling og vil bli lansert i løpet av en nær fremtid.

For å fortsette å frigjøre potensialet for kulturelt turismeforbruk, lanserte Jiangsu provinsielle avdeling for kultur og turisme og ny orientalsk kulturturisme i fellesskap «Shuiyun Jiangsu -håndkleet i East» -arrangementet.Yu Minhong, grunnleggeren av New Oriental and President of the New Oriental Education Technology Group, uttrykte sine gode ønsker for den kinesiske turistdagen i en video.På scenen ble selskaper som Tongcheng, Tencent, Tuniu og andre selskaper invitert til å publisere relevante rapporter som «Water Yun Jiangsu i øyet av Big Data» og «tolkningsrapport fra den historiske og kulturelle turnéen i Jiangsu -provinsen» og «Shuiyun Jiangsu · Four Seasons Hundre County» kulturturisme promotering aktiviteter essens

Under arrangementet brukte «China Tourism Day -grenen» av Wuxi, Yangzhou, Huai’an og andre byer en videotilkobling for å «skille» hovedstedet for å samhandle med hovedstedet for å introdusere lokale kulturelle turismeressurser, karakteristiske fremhever naturskjønne flekker , og hovedbutikklinjer.

For å styrke konkurranseevnen og innflytelsen fra turisme, er det også nødvendig å koordinere innenlandske og internasjonale forhold og utvikle innvandringsturisme.Siden begynnelsen av dette året har den provinsielle avdelingen for kultur og turisme kontinuerlig fremmet utenlands publisitet og promotering. «.Den 19. inviterte Jiangsu et team av utenlandske fotografer fra USA, Storbritannia og Brasil og de berømte innenlandske fotografimestene fra 19. til 21. mai.
Dette året er den 14. Kina turistdag, og reiselivsnæringen har blitt en fremvoksende strategisk søyleindustri og folks levebrødindustri og lykkeindustri med betydelige kjennetegn på tidene.Med muligheten til «China Tourism Day» Jiangsu -provinsens viktigste spillested, vil Jiangsu -turister starte en ny reise for å la reiselivsnæringen bedre tjene det gode livet, fremme økonomisk utvikling, bygge åndelig hjemland, vise bildet av Kina og Vis bildet av Kina.

Kilde: Kryssnyheter

Rediger: Zeng Xueqi

Gjennomgang: Gao Renquan