2024 Fargerik Guizhou -kultur og turismeopprykksuke startet i Paris
4 mins read

2024 Fargerik Guizhou -kultur og turismeopprykksuke startet i Paris

People’s Daily Online, Paris, 20. april (reporter He Qian) 19. april, «Mountain Park Province · Colorful Guizhou Wind» -2024 Colorful Guizhou Culture and Tourism Paris Promotion Week Opening Ceremony og Guizhou Cultural Tourism Promotion Conference i Paris, France Hold.Lu Yongzheng, sjef for Guizhou Provincial Delegation, medlem av den stående komité for provinspartiets komité, og ministeren for propagandaavdelingen i provinspartiets komité, Chen Li, ministeren for den kinesiske ambassaden i Frankrike, Liu Hongge , Direktør for Paris Chinese Cultural Center, og World Tourism Organization Secretary -General Francisco Francale Gjester og mennesker fra alle samfunnslag deltok på dagen på dagen.
2024 Fargerik Guizhou Culture and Tourism Promotion Week startet i Paris.Arrangørkonferanse
Lu Yongzheng påpekte i temafremmelse at i år er 60 -årsjubileet for etableringen av diplomatiske forbindelser mellom Kina og Frankrike. er kontinuerlig utvidet, og private utvekslinger er hyppigere.Han sa at denne gangen Guizhous aktiviteter i Frankrike deltar aktivt i det kinesiske og franske kulturturismeåret, slik at franske venner kan lytte til Guizhou ytterligere, oppfatte Guizhou og fremme utvidelsen av humanistiske utvekslinger mellom de to landene.Guizhou er «Mountain Park Province». Bridge Museum «,» China Digital Valley «,» China Eye «og andre konstruksjons underverker, og bidrar til verdens ideer og planer for harmonisk sameksistens av menneske og natur.
Lu Yongzheng sa at selv om Guizhou og Frankrike har blitt skilt med tusenvis av miles, er det mange likheter.Begge steder har de geografiske egenskapene til mange huler, og begge har kjent vinkultur.Frankrike er en viktig kilde til turistturister og destinasjoner i Guizhou -provinsen.Ved å benytte anledningen til Guizhou -delegasjonens besøk i neste trinn, vil Guizhou og Frankrike starte et dypere, bredere område og høyere nivå av samarbeid innen økologi og fjellturisme, landlig turisme, turismeforetak og personellopplæring , Den totale utviklingen av turistkildemarkedet, deler gjensidig fordelaktige utviklingsmuligheter og hjelper Kina Frankrikes vennlige forhold er stabile og langt borte.
Lu Yongzheng, medlem av den stående komité for Guizhou Provincial Party Committee og minister for propagandaavdelingen i provinspartiets komité, ble forfremmet av Lu Yongzheng.Arrangørkonferanse
Ved åpningsseremonien holdt Francisco Francale og Liu Hongge henholdsvis en tale for å ønske velkommen og gratulere promoteringsaktivitetene til Guizhou la la la.Francale påpekte: «Hver gang jeg drar til Guizhou, vil jeg få en annen følelse. Jeg håper at flere venner kan få muligheten til å komme inn i Guizhou og forstå Kina.»
Den internasjonalt anerkjente Cave Explorer og nestlederen for den franske Cave Alliance delte sin erfaring med den vitenskapelige forskningen og utviklingen av Cave Adventure i Guizhou Caves i mer enn 30 år.
Den franske TV -produsenten Frank DeBlank var assosiert med Guizhou på grunn av «ukjent sone -guizhou -kapittel» og husket følelsen av første gang å skyte showet i Guizhou i 2016. Franskmennene som passerte dette showet ble erobret av de enkle smilene til den Lokale Miao -innbyggere.
Direktøren for den nasjonale geografiske dokumentaren «Leter etter den vakreste destinasjonen: Secret Guizhou» -direktør Robbi Bridgeman kom til showet fra Australia for å dele sin erfaring i Guizhou, og berømmet Guizhou for å ha utallige oppdagelsesreisende, reisende og fotografer på farten.
Den globale lanseringsseremonien til den nasjonale geografiske dokumentaren «Finne den vakreste destinasjonen: Secret Guozhou».Arrangørkonferanse
På arrangementet likte kinesiske og utenlandske publikum den nasjonale sang- og danseforestillingen fra Guizhou.Lyden av Dai -folket i lyden av naturlige lyder hørtes over hele arenaen.Sangeren på scenen sang den franske kunstsangen «Swallow» med tospråklig tospråklig, la mote og nasjonen kollidere med hverandre, la verden se Guizhouens farger og la verden høre den kinesiske stemmen.
Franske venner deltok i 2024 fargerike Guizhou -kultur- og reiselivsfremmende aktiviteter.Arrangørkonferanse
2024 Fargerik Guizhou Culture and Tourism Promotion Week startet i Paris.Arrangørkonferanse
Det rapporteres at Kampanjeuken vil fortsette til 26. april. I løpet av perioden finner den nasjonale geografiske dokumentaren «den vakreste destinasjonen: Guizhou» Global Publishing and Documentary Theme Photo Exhibition, Guizhou Tourism Line Product Exhibition En serie aktiviteter som den som den Guizhou Tea Tasting Association lar flere franske mennesker føle den mangfoldige sjarmen til Guizhou i nære avstander, fortelle verden til verden godt og utdype utvekslingen av kinesisk og fransk sivilisasjon.
Den nasjonale geografiske dokumentaren «Finn den vakreste destinasjonen: Guizhou i Guizhou» lanseres globalt.Arrangørkonferanse
Franske venner deltok i 2024 fargerike Guizhou -kultur- og reiselivsfremmende aktiviteter.Arrangørkonferanse
Rapport/tilbakemelding