1 min read

2024 Nasjonale kultur- og turismeforbruksfremmende aktiviteter til fordel for folket og folket

23. april ble lanseringsseremonien for National Cultural and Tourism Consumption Promotion Promotion Activity i 2024 og hjemmebegivenheten til National «1. mai» kultur- og turismeforbruksuka holdt i Zhuhai, Guangdong.

I 2024 ble de nasjonale aktivitetene i kulturell og turisme sponset av kulturen og turismen. «May Day» International Labor Day og National Day og andre tradisjonelle høytider. Behov fra innbyggere og turister.Ved å være vertskap for forbruksfremmende aktiviteter, fokuser på å optimalisere forbruksmiljøet, stimulere til kultur- og turismeforbrukspotensial, fremme kontinuerlig utvidelse av kultur og turismeforbruk, bidra med større omfattende fordeler for økonomisk og sosial utvikling og forbedre folks følelse av gevinst og lykke.

Hjemmeaktiviteten fremhever egenskapene til vårkultur og turismeforbruk. Reiselinje, Hotel overnattingsprodukter, Sinopec Sales Co., Ltd. Utgitt selvdrivende tanking i fortrinnsrett tiltak som full reduksjon av shopping, gratis bilvask, veiredning og vei redning, Huazhu Hotel Group utstedte medlemmers overnattingskuponger, Cateringkuponger, poeng for poeng (gaver) og andre preferansetiltak.

I følge den overordnede ordningen vil årets aktiviteter for kultur og turisme og turisme bli delt inn i den nasjonale «1. mai» kultur- og turismeforbruksuka, sommerkultur og turismeforbrukssesong, nasjonal dagskultur og turismeforbruksmåned, spesielle forbruksaktiviteter, aktiviteter, aktiviteter, aktiviteter, aktiviteter, osv. Departementet vil ha spesielle spesialitetsaktiviteter med relevante lokaliteter.