Kvaliteten på Longhu -virksomheten i "Hundre Mall Times"
8 mins read

Kvaliteten på Longhu -virksomheten i "Hundre Mall Times"

CCTV Beijing 8. mai News (Reporter Monting Ting) Med den raske utviklingen av internettplattformer og e -handelsplattformer, har reduksjonen av offline enheter blitt valget av mange selskaper.Som en viktig vekststang av Longhu -gruppen har Longhu -virksomheten gått ut av en annen kurve.Fra slutten av 2023 har Longhu kommersielle drifts kjøpesentre samlet 88 kjøpesentre, en økning på 12 sammenlignet med 2022. Det forventes at det vil være 14 nye kjøpesentre i 2024, som offisielt vil komme inn i «Hundred Mall -tiden».

Forankringsdifferensieringsstrategi stimulerer vitaliteten i byforbruket

20. april var Longhu -virksomheten førsteplassen i år og den tiende Tianjie Street i Chengdu -Longhu Chengdu Dong’an Tianjie, og dukket offisielt opp i Longquanyi District, Chengdu.To dager før åpningen overleverte Dong’an Tianjie 401 000 passasjerstrøm og totalt salg på 25,67 millioner (unntatt bilsalgsdata).

I løpet av «1. mai» integrerer Dong’an Tianjie aktivt hovedressursene til den eksotiske industrien.Utenfor retten, introduserer Internett -kjendisen Let’s Fita Ikea spisebil;I tillegg lente Dongan Tianjie opp kjøpmannsressurser, og landet suksessivt på aktiviteter som The Hooly Skidine Hundred People Cash Challenge «» Balabalax Sanrio Limited IP Exhibition «og» Hiiibrand International Picture Book Exhibition Reading Club «for å opprettholde fortsettelsen av åpningspopulariteten .

(Dong’an Tianjie åpnet live ekte kart)

Dong’an Tianjies «brennende» kommer fra den klare prosjektposisjonen til Longhus virksomhet og den differensierte forretningsstrategien til «One Store and One Policy».Basert på forståelsen av prosjektområdet og den dyptgående utgravningen av kundegruppen, er Dong’an Tianjie basert på «Park+-virksomheten» for å skape konseptet «Lightweight Living Center of Dong’an Lake».I begynnelsen av åpningen har investeringsraten til Dong’an Tianjie nådd 100%, og nesten 300 kontraktsmerker ble introdusert, hvorav den første butikksatsen oversteg 60%.

I Longhus forretningsfilosofi er det et kvalifisert kommersielt rom å starte fra forbrukernes behov, få kjærlighet til å bli elsket av forbrukere, skape deling med merker og vokse med byer og realisere en vinn -vinn forretningsrom for flere fester.For å gjøre dette, krever ikke bare mye erfaring med forretningsrom og standardiserte driftshandlinger, men må også være klare produktposisjonering og lokaliserte produktkarakterer basert på faktorer som markedsforhold, kundegrunnlagskrav og produktromsegenskaper.

For kjøpesentre som ligger i urbane landemerker, vil Longhu -virksomheten plassere dem i de viktigste forretningsdistriktene og byens fordeler med første -tier og andre byer, som Chongqing Beichengtian Street, Chongqing Times Sky Street, Suzhou Shishan Sky Sky Sky Street, etc.I prosessen med introduksjon av produktkonstruksjon og merkevare, vil Longhu Business bygge rom for plass basert på egenskapene til urbane egenskaper, med temaet utsøkt, fasjonabelt, trend og innovasjon.Under operasjonen vil det bryte de tradisjonelle investeringsplanleggingsideene, overlagret i dybde -drift, og bruke byens innflytelsesmarkedsføringsstrategi for å etablere bildet av urbane kommersielle landemerker.

(Kart over May Day -arrangementet i Daxingtian Street, Beijing)

Regionale ledende produkter, Longhu -virksomheten, fokuserer på kvalitet og liv, og fremhever fordelene ved TOD -passasjerstrømmen, bruker mer forskjellige merker, rikere scener, aktiverer forretningsdistriktet, skaper et pulserende regionalt forbrukersenter, og skaper for forbrukere å skape for forbrukere fulle av nye stue.I løpet av «1. mai» -perioden ble det holdt et marked med temaet «helsekultur» på Daxingtian Street, Beijing, og skapte en serie interessante offline aktiviteter.I markedssamlingen av helsekultur kan forbrukere ikke bare oppleve kinesisk medisin, ikke -aritage -linjer, meridian yoga og åtte deler av kinesisk helse, men kan også berolige stemningen gjennom musikkheling.

(Chengdu Wuhou Xingyuehui 1. mai -nettstedskart)

For samfunnssymbiotiske produkter representert av Chengdu Wuhou Xingyuehui, Shanghai Jiangwanli Meet678, Chongqing MoCo168, etc., vil Longhu -virksomheten bruke komfort og bekvemmelighet som nøkkelord, fokus på geografisk forbruksegenskaper, og gjennom en behagelig og avslappet atmosfære og avtalt karakteristikk av den geografiske forbruketsegenskapen, og gjennom en behagelig og avslappet atmosfære og distinkt karakteristikk og avkreftelse av en behagelig og avslappet rom og avtalt rom og avtalt rom, og gjennom en behagelig og avslappet atmosfære og distinkt. Scene lar forbrukerne få mer følelse av bekvemmelighet og erfaring, og integreres dypt i forbrukernes liv.I løpet av «1. mai» -perioden ble Chengdu Wuhou Xingyuehui inspirert av «vårlukt», og skapte en oppslukende sensorisk opplevelsesscene for forbrukere.Trinn for trinn, trinn -by -trinns røkelseatmosfære, Xingyuehui Joint Series of Exclusive Activity, Personal Exclusive Signature Cense on -Site Modulation, Unique Pet Fragrance Life Experience Sharing, etc., og skaper et unikt minne om vårlivet for forbrukere.

Basert på den kontinuerlige forskningen på forbrukernes etterspørsel, tilpassede tjenester for forskjellige byer og forskjellige butikker, stimuleres forbruket vitalitet i Longhu -virksomheten kontinuerlig.Med bygging av kommersielle forbrukersentre og kommersielle landemerker frigjøres forbrukspotensialet i byen kontinuerlig, og det fremmer også utviklingen av Longhu -virksomheten.

Utvid «Vekt og løft» forretningsområdet fortsetter å utdype utvidelsen

Etter 24 års bygging, som en av de fem store kanalvirksomhetene i Longhu Group, som følger «Space and Service» -strategien, under økosystemet «One Longhu», har Longhu -virksomheten stole på sine utmerkede ressursfordeler og «Sky Street «,» Xingyuehuihui «» De to store kommersielle produktlinjene har stadig fremmet utformingen av byer med høye energier over hele landet.

Fra slutten av 2023 har Longhu Commercial Operation Mall dekket mer enn 20 byer over hele landet, med totalt 88 drifts kjøpesentre, et totalt driftsområde på rundt 7,97 millioner kvadratmeter, og et kooperativt merke over 6 600.

Med mange års driftserfaring og praksisutforskning, har Longhu Commercials omfattende driftsevne modnet.Inne i Longhu -virksomheten har det et team med et team med kommersiell romoppsett, romfartsoppkonstruksjon, romlig innovasjonsoperasjon til romlig verdi empowerment all -chain -evner, og bygger en solid bymur for Longhu kommersiell kvalitetsutvikling.

Etter første gang i 2017, lanserte den «nettbaserte presisjonsinvesteringen og krypterte første -tier og andre -tier -byutforming» -s utvalgsstrategi, i 2021 Longhu -virksomheten en lys eiendelvirksomhet, og åpnet en ny runde med kommersiell utvidelse med den «Omfattende» utviklingsmodell.På mindre enn tre år har Longhu Commercial oppnådd mer enn 30 lette formuesprosjekter.

Under ekspansjonsprosessen krever Longhu -virksomhet at teamet holder seg til lang -terminisme og fortsetter å fokusere på kjernekommersielle sektorer i høye energi -byer for å oppnå en kvalitetsvekstoppsett.I hele året av 2023 la Longhu Commercial til 12 kommersielle prosjekter, hvorav 7 var lette formuesprosjekter, og byens utplasseringsbyer inkluderer Shanghai, Nanjing, Hangzhou, Xi’an og andre kjerneførste- og andre byer.

(Shanghai Hongqiao Sky Street -tianjieli)

Samtidig med Tuoxin, falt ikke Longhu -kommersiell oppmerksomhet på aksjesentre.I hele 2023 fullførte Longhu -virksomheten fornyelsen av 10 aksjesentre.Blant dem lanserte Longhu Xi’an Xiangyu Tianjie «πblock -blokken». Og andre aktiviteter gir forbrukerne en diversifisert forbrukeropplevelse og kreativ urban fritidsstil.Shanghai Hongqiao Sky Street Innovation introduserte konseptet «Mall+X» for å danne en ny sammensatt form av «Mall+Block», og utnyttet den kommersielle superposisjonseffekten brakt av «blokken» og fylte den høye forbrukerscenariene.Hangzhou Binjiang Tianjie Huanxin oppgraderte det originale distriktet i toppetasjen, og skapte den første drømmemessige «Dream Creation Space» for det første drømmetemaet i regionen, og konstruerte en ny og fantasifull luftkunsthage.

Utviklingsmodellen og produktinnovasjonen og raffinerte operasjoner har ført til den høye kvaliteten i Longhu -virksomheten.I 2023 økte Longhus kommersielle leieinntekter med 9%til 10,28 milliarder yuanår -på -År, over 10 milliarder yuan; innen 32%år -år.Samtidig oppnår driftsvirksomheten som består av kommersielle investeringer og langsiktige leiekanaler driftsinntekter på 12,94 milliarder yuan gjennom året, en økning på 8,9%år -år og gir en stabil kontantstrøm til Longhu Group.

(Long Lake Haikou Tianjie Effect)

I 2024, i tillegg til Longhu Chengdu Dong’an Tianjie, vil Longhu Commercial også åpne 13 kjøpesentre.Blant dem, det første kjøpesenteret i Longhu -kommersiell i Hainan, med et totalt byggeområde på omtrent 220 000 kvadratmeter flaggskipsvirksomhet -haikou Tianjie; Den «nye plassen til byen -nanjing Yushan Sky Street; Longhu Hefei Gaoxintian Street, som plasserer» Intelligent Life Pioneer Highland «.På det tidspunktet vil det totale antallet drifts kjøpesentre i Longhu -reklame overstige 100.