Fudan Management Great Vision: Anchor the Essence of Business, Cope With Usikkerhet
4 mins read

Fudan Management Great Vision: Anchor the Essence of Business, Cope With Usikkerhet

Chao News Client Correspondent Sun Rui
Bruk vitenskapen og teknologien Strategic Link Industrial Cluster, administrer gjennombruddet av bedrifter, og bruk ideer til byer for å avlet ny energi.Som den første hendelsen i en serie forumaktiviteter, ble «Fudan Management Great Vision» nylig holdt i Hangzhou.På arrangementet startet professor Lu Xiongwen, dekan ved School of Management ved Fudan University, og Dr. Yao Lijun, styreleder og teknisk offiser i Jiangfeng Electronics, i dybde dialog om temaer som chip -materialteknologiinnovasjon og gründeropplevelse i Science and Technology Entrepreneurs.
For mer vitenskapelige og innovative virksomheter vil det være fremtidige fremvoksende næringer
Lu Xiongwen delte begrepet vitenskap og teknologiledelse på forumet.Studien av vitenskap og teknologiadministrasjonsforskning i Fudan Management Institute er å oppsummere lovene, slik at forskere og tekniske eksperter vil produktisere basert på teknologi, og deretter bruke produkter for å finne nye markeder.Ikke bare brikkefeltet, vi åpner tankene våre og fortsetter å lete etter løsninger, vi kan bidra til fremtiden til landet.
Ledelse som styrker vitenskap og teknologi og ledende vitenskap og teknologi er ledelsens oppdrag.Fra den generelle driften av høyskolen, akademisk forskning, undervisning i læreplanutforming osv., Har Fudan Management Institute alltid brukt innovativ tenking og innovative metoder for å utføre nyskapende praksis.Høgskolen tilbyr grunnleggende gründerentreprenørkurs for studenter i alle prosjekter.Selv om studenter vil være en profesjonell leder i fremtiden, vil det være en slags gründer lidenskap i deres hjerter, og det må være en slags gründer tenking.
Lu Xiongwen påpekte at dagens gründere som er vitenskaps- og teknologiforetak ikke lenger er de første, andre og tredje generasjons gründere.»Jeg har alltid hatt en slik definisjon: den første generasjonsgründeren er township -gründeren av» Rolling Pants and Legs «; den andre generasjonsgründeren er overgangsentreprenøren som dukket opp i løpet av omstruktureringsperioden for» nasjonal pensjonisttilværelse av folks folks Republikken Kina «; Den tredje generasjonsgründeren er internett. Entreprenører, Hangzhou er en typisk internettøkonomi i Kina.»
Han mener at den fjerde generasjonsvitenskapelige og teknologi -gründere tilhører den nye generasjonen.De er ikke gründere i tradisjonell forstand, men i fremtiden bruker de kunnskap og teknologi for å gjøre noe Kina ikke hadde, og kan erstatte ting til og med internasjonalt ledende internasjonalt.Akkurat som president Yao gjorde verdens ledende ultra -høye metallmateriale, er dette et oppdrag, en visjon og en følelse.
Denne typen gründere er dagens samfunn.I så fall vil Kina ha fremtidige fremvoksende næringer for å bedre realisere transformasjonen og oppgraderingen av tradisjonelle næringer.
Hvordan kan du virkelig «reaktivere» kinesisk vitenskap og teknologiinnovasjon?Hvis vi kan gi frontlinjeteknologi -gründere flere muligheter, la dem oppnå resultatene av beste klasse og førsteklasse, som vil bli mer bekreftet i National Science and Technology Awards, som må være gunstig for Kinas vitenskaps- og teknologiinnovasjonsstrategi .
«Å være gründer og forsker er annerledes. Forskere kan lykkes i oppfinnelsen, men gründere kan ikke si det. Forutsatt at selskapet etter to år mislykkes, så vil dagens suksess være null. Så vi kan bare si at vi på veien, vi lever fremdeles.»Jeg har en ferdighet, det vil si at når jeg legger meg om natten, kan jeg slå av ‘bryteren’ og slutte å tenke på denne dagen. Dette er veldig viktig.»
Yao Lijun påpekte at kjernestrategien til Jiangfeng Electronics i fremtiden er å fortsette å utdype seg i feltet med ultra -høye metallmaterialer, servering av brikkeproduksjon og panelvisningsindustri.Fra råvarer til terminalprodukter kan vi oppnå vertikal integrering av industrikjeden, øke merverdien og ytterligere utvide produktkjeden horisontalt på dette grunnlaget.
«Vennligst angi kilden»
Rapport/tilbakemelding