Spring City -etterforskning | Investering 1,5 milliarder konstruksjoner, men nå ser det ut til å være en dårlig halebygning!Er det noen redning på Tangye Center?
10 mins read

Spring City -etterforskning | Investering 1,5 milliarder konstruksjoner, men nå ser det ut til å være en dårlig halebygning!Er det noen redning på Tangye Center?

Lear reporter Guan Yue
Bygging av bygging for seks år siden, Tangye Centers kommersielle kompleks, som ble fullført i 2020, er trukket tilbake fra den opprinnelige utvikleren.Det var en gang kjent som «porten til vest for Tang -dynastiet».Hvor sitter prosjektet fast?Når kan jeg gjenoppta arbeidet?I løpet av de siste dagene undersøkte Qilu Evening News · Qilu Yiyi -reporteren den «dårlige halen» av det kommersielle komplekset i Tangye Center.
Stopper i nesten tre år
Eieren venter på hjertesorg
11. april kom reporteren til det nordøstlige hjørnet av Century Avenue og Longfeng Mountain Road på Licheng District, Jinan City.
Reporteren så på åstedet at hovedbygningen var fullført, og noen utvendige veggdekorasjonsprosjekter i det kommersielle podiet hadde ennå ikke begynt.Døren til byggeplassen var låst, og bare en arbeider på åstedet tok seg av byggeplassen, og ingen andre byggepersonell og kjøretøy var involvert i og ut.
Det kan sees gjennom kabinettet at stålet stablet på det åpne rommet har lenge vært rusten, og de ledige mursteinene og stillasene har blitt tattert.Ut fra rustmerkene på fasaden til bygningen som ikke er fullført, har den blitt stoppet i mange dager.
Byggingen av prosjektet i 2021
«Dette prosjektet er etablert i fire eller fem år. I andre halvdel av 2021 kan du fremdeles høre lyden fra byggeplassen. Han har aldri hørt bevegelser på slutten av året.» Resident Liu Li (pseudonym), den andre fasen av samfunnsfasen er at den har vært mer enn tre års levering, og kommersielle og hoteller har ikke gjort vesentlige fremskritt fra 2021 til i dag.
I følge eiendomsbyråer ble bygningene nr. 3 og nr. 4, inkludert B-1 Commercial Plot Project, levert i 2021.»Begge bygger 5 leiligheter og kommersielle ruter tilhører nå den samme utvikleren. Leiligheten og underjordiske parkeringsplasser i Building 5 er i utgangspunktet solgt, men eiendommen er ikke levert.»
«Da jeg kjøpte et hus på den tiden, ble det promotert hus og kommersielle fasiliteter for å skape en 15 -minutters livskrets. Derfor startet vi huset til Tang -dynastiet til prisen for bolighus per kvadratmeter.» Wang Xiaoshuai (et pseudonym) sa at det var praktisk å handle på døren til huset.
Wang Xiaoshuai mente at utviklerne var kjente boligselskaper, og at de burde være ganske pålitelige.Uventet ble det andre håndboligen i samfunnet solgt for en runde, men de kommersielle fasilitetene ble dratt og dratt, og det er ennå ikke bygget.
Mange eiere av Tangfu -samfunnet sa at sentrum av Tangye var overlegen når det gjelder geografisk beliggenhet.
Å se at populariteten til Tang Yes område blir mer og mer fullt, men kjøpesentrene som vil besøke «døren til huset» er langt borte.Beboere velger vanligvis å kjøre Sunacomai, som ligger fire kilometer unna.
Prosjekt 2024 live kart
I følge nyhetene som ble gitt ut av «Investment in Jinan» WeChat Public Account, i 2017, signerte Tangye New District Management Committee og Jinan Vanke Zhongxiang Real Estate Co., Ltd. et fem -stjerners hotell- og kommersielt kompleks prosjekt.
Prosjektet er også kjent som det kommersielle komplekset i Tangye Center.Det inkluderer ett 5 -etasjers podium og to 100 -meter høyskrivende bygninger (fem -stjerners hotell og leiligheter), og 5 -Storey podium er et kjøpesenter.Prosjektet ligger i krysset mellom Snow Mountain -området og Tangye -området.
Fra perspektivet med planleggings- og konstruksjonsskala, når det kommersielle komplekset i Tangye Center er fullført, vil det utstråle flere samfunn i tangmen, som er en viktig del av det kommersielle territoriet til tangye.
Gjentatt arbeid gjentatte ganger «kjøling»
«Arr» i byen Tangye -området
4. august 2017 innledet Tangye -området i den første jordauksjonen siden implementeringen av «Limit Limited Price, Competitive Construction and Resettlement House».Til slutt tok Vanke G068- og G069-tomtene, det vil si A-1 boligområder og B-1 kommersiell tomt på sørsiden av Tangcheng-samfunnet.
For å sikre jevn levering av prosjektet, fremsatte regjeringen i Licheng District of Jinan City strenge krav under overføring av land: kommersielle tomter for å få før -salgssertifikater for positive og negative boligblokker, og fem -stjerners hotell trenger å Hold i minst ti år.
Det betyr også at i henhold til leveringstiden for planleggingen av Tang -dynastisamfunnet, bør det kommersielle komplekset i Tangye Center fullføres sist i slutten av 2020.
Ifølge Mr. Chen, en eiendomsmegler rundt Tangfu -samfunnet, ble prosjektet utviklet av de fire kjente utviklerne av Zhongjun Real Estate, Longhu Real Estate, Jindi Commercial og Vanke Real Estate.
Det andre året etter å ha vunnet prosjektet, startet bolig- og kommersielt land byggingen i 2018.
Det kan sees fra prosjektet som heter «Tang Ye Center» at prosjektutvikleren er trygg på å lage et nytt landemerke for Tang Ye, drive området med omfattende oppgradering av regionen og starte Jinan Dadong City -tiden.
Byggingen av boligbygging var i full gang, men det kommersielle komplekset stoppet etter start, og internett hadde erstattet totalpakken mange ganger.
I slutten av 2020, i henhold til planleggingstiden til leveringstiden, var noe av hoveddelen av kjøpesenteret nettopp fullført.
I håp om eiernes angst er prosjektet alltid i gang, og til og med flere kortsiktige stopp har skjedd.I oktober 2021 ble prosjektet fullført i hovedbygningen og var i ferd med å bli avkortet.
Da innbyggerne var glade for å ta imot fullføringen av kjøpesenteret, i slutten av 2021, gikk prosjektet inn i en tilstand av å stoppe igjen.
I andre halvdel av 2022 ble nyheten om byggeplassen rapportert.Jeg tenkte ikke på det, det var et virtuelt skudd.Prosjektet går inn i «Performance Revitalization» -modellen.
Fram til september 2023 fant innbyggerne i nærheten at tårnkranen stille hadde trukket seg tilbake.Dette betyr også at det kommersielle komplekset i Tangye Center har kommet inn i det «råtne» stadiet.
I øynene til innbyggerne i Tangye -området er det kommersielle komplekset i Tangye Center overlegen, og det var en gang kjent som «Tangye West Gate».Det kommersielle kontoret til Century Avenue er godt solgt, og arbeidsgruppen er gradvis fullt ut, men det mangler store kommersielle komplekser.
«Hver gang jeg drar til dette stedet, føler jeg meg virkelig ukomfortabel. Å sette en råtten halebygning her i en så god posisjon påvirker alvorlig bildet av Tang Yes nye by.» Når du går forbi.
Som et resultat har eierne søkt hjelp utover.Reporteren som ble funnet på regjeringens oppslagsstyre og søket på sosiale plattformer at innbyggernes kommentarer og diskusjoner om spørsmålet om forretningskomplekser i Tangye Center ikke er uvanlige.
28. november 2023, i lederstyret for People’s Daily District of Licheng District, Housing and Urban -Regural Development Bureau of Licheng District, svarte Jinan City på suspensjonen av det kommersielle komplekset i Tangye Center: Etter bekreftelse for å kontakte kontakt Utvikleren, utvikleren uttalte at prosjektet for tiden er i en tilstand av suspensjon på grunn av ugunstige faktorer som utviklende foretakets egne grunner og markedsmiljø.For tiden er 95 % av det totale kontraktsprosjektet fullført. Virksomheten vil bli lansert.
Prosjektet har vært «enkelt å mestre»
Gjenoppta eller forventet
Hvorfor skal de kommersielle kompleksene som er levert i 2020, hvorfor har Tangye Centers kommersielle kompleks stoppet i mange år?Hvor sitter prosjektet fast?Når kan jeg gjenoppta arbeidet?
11. april kalte reporteren suspensjonen av det kommersielle komplekset i Tangye Center for å ringe Community Neighborhood Committee of Tangye Street, Licheng District, Licheng District, Jinan City, Jinan City.
«Vi er også veldig engstelige. Både det kommersielle komplekset og den femte bygningsleiligheten tilhører en utvikler. Siden september i fjor har vi tatt i bruk en rekke utveksling Fortsett arbeidet personalet i Community Neighborhood Committee of Tangfu Mansion sa at eiendomsselskapet tidligere hadde suspendert arbeid på grunn av den ødelagte kapitalkjeden.
Ovennevnte personale sa at hovedorganet i utgangspunktet er fullført, og bare etterlater toppen.Nå leter utviklere etter byggeenheter for å gjennomføre innendørs og utendørs dekorasjon, og planlegger å starte igjen og igjen.»Levering av leiligheter, butikker og underjordiske garasjer kan åpnes i løpet av en nær fremtid.»
I løpet av suspensjonsperioden flyttet faktisk Tangye Central Commercial Complex -prosjektet mot veien til «Yi Lord».
«I 2023 har Vanke alle solgt all egenkapitalen til Tangye Central Commercial Complex -prosjektet til et personlig selskap.» har blitt trukket tilbake etter hverandre.
11. april fortalte personalet som så på byggeplassen, reporterne at byggeplassen var i en tilstand av ingen å ta vare på og bare rekrutterte en sikkerhetsansvarlig for noen dager siden.Siden begynnelsen av året har noen arbeidere bygget den underjordiske garasjen til Building 5 -leiligheten.»Dette året vil definitivt gjenoppta arbeidet, det skal ikke være for lenge.»
15. april kontaktet reporteren den nye utvikleren av Tangye Center’s Commercial Complex, Li Xinghong, den juridiske representanten for Shandong Longao Real Estate Co., Ltd.Li Xinghong sa at siden februar 2024 har arbeidere begynt å gå inn i byggingen.»Nå jobber noen, og noen mennesker og leiligheter gjør etter hverandre. Etter noen dager vil formalitetene bli gjenopptatt i et stort område.» Den spesifikke gjenopptakelsestiden ga ikke et detaljert svar.
Dette ble bekreftet hos personalet i Jinan Housing and Construction Bureau.»For tiden har Jinan Vanke Zhongxiang Real Estate Co., Ltd. fullført egenkapitaloverføring med Shandong Longao Real Estate Co., Ltd.» Personalet forklarte at nye utviklere tar gjenopptakelse av arbeid, og gjenopptakelsen skulle snart være.
Når det gjelder fremdriften i kommersielle komplekser av Tangye Center, vil Qilu Evening News · Qilu Yiyi -reporter fortsette å ta hensyn.
Nyheter Clue Reporting Channel: Last ned «Qilu One» -appen, eller søk etter WeChat Mini -program «Qilu One Point», 800 reportere i provinsen venter på at du skal rapportere på nettet!
Rapport/tilbakemelding