5 mins read

Må -lese for handel: Sentralbanken har økt eierandelen i 18 måneder på rad;

Hver reporter Yang Jian og redaktør Peng Shuiping    

(1) Viktige markedsnyheter

1. De tre hovedindeksene for de amerikanske aksjene steg og falt, Dow steg 0,08%, S&P 500 -indeksen steg 0,13%, og NA -indeksen falt 0,1%.Store teknologiske aksjer har økt hverandre, Tesla falt over 3%, Nvidia og Microsoft falt mer enn 1%, Intel falt litt;Blant dem satte Amazon rekordhøyt i markedet.Kinas aksjer falt, og Nasdaq China Golden Dragon Index falt 2,12%.Xiaopeng Automobile og Bilibili falt mer enn 6%, Netease falt mer enn 4%, ideelle biler, Futu Holdings, Vipshop, Weilai falt mer enn 3%, Alibaba, Baidu og Iqiyi falt mer enn 2%.

2. Internasjonale oljepriser falt litt, og kontrakten i juni falt 0,14%til 78,37 dollar/fat.Juli -kontrakten falt 0,35%til 83,04 dollar/fat.De viktigste europeiske aksjeindeksene steg kollektivt, den tyske DAX30 -indeksen steg 1,43%, den britiske FTSE 100 -indeksen steg 1,2%, den franske CAC40 -indeksen steg 0,99%, den europeiske aksjen 50 indeksen steg 1,14%.

(2) Makronyheter

7. mai viste sentralbankdata at gullreserven i Kina var 72,8 millioner gram i slutten av april, med 72,74 millioner gram i slutten av mars, en økning av gullreserver for 18. måned på rad.I følge de siste dataene fra statsadministrasjonen for valuta, i slutten av april, var omfanget av valutareserver i mitt land 320,8 milliarder dollar.

(3) Institusjonelt syn

Ma Cheng, styreleder for Juze Investment: Etter ferien er en aksjer også bra.Vi er faste og optimistiske om neste trend.Det er fire hovedlogikk. Investeringsverdien er fremtredende.Det andre er at Fed forventes å kutte rentene i september i år til fordel for globale eiendeler.For det tredje, med gradvis gjæring av en serie stimulerende økonomisk politikk, er PMI -numerisk verdi i utvidelsesområdet i to måneder, noe vil stige raskt.Den fjerde er ledelsen av ledelsen og lanseringen av de ni artiklene i den nye staten, noe som øker investorens tillit kraftig.I det neste markedet er vi hovedsakelig optimistiske om tre retninger: kunstig intelligens, sykliske varianter og forbrukerkategorier i andre halvår.

Private Equity Ranking Network: På tirsdag kom en -hare -kjærlighet inn i differensiering, og spillet begynte å spille på lang og kort.I tillegg, fra perspektivet til transaksjonsvolumet, selv om beløpet på tirsdag krympet fra dagen før, var det fremdeles nær billion.Samtidig kjører markedet fortsatt over 3100 poeng, og det er ingen åpenbar svakhet. av svingninger.Fra det grunnleggende synspunktet har det vært mange faktorer som har foretrukket A -Share -markedet nylig. Økonomi.Når det gjelder spesifikke strategier, mener vi at markedet nå er i stadiet med økende sannsynlighet enn sannsynligheten for tilbakegang.

Pan Xinyi, forskningsdirektør for Yuanrong Investment Stock Department: I sammenheng med avskrivningen av Yen og den grunnleggende desensibiliseringen av Feds pengepolitikk i det globale markedet, strømmer en stor mengde utenlandske kapital til Hong Kong -aksjer for gjenvinning av Global aktivaallokering.Samtidig uttalte ledelsen av ledermøtet at det er mer tilbøyelig til å stimulere økonomien, og den innenlandske pengepolitikken forventes å komme inn i en løs stat i Federal Reserve.Med de mer aktive forventningene til sentralbankens pengepolitikk og finans, forventes markedet å svinge oppover, og predestinering av kjemisk industri, maskiner og utstyr og andre sykliske retninger forventes mer.

(4) Bransjetuggets

1. Med ansvar for media i departementet for industri og informasjonsteknologi, Kina elektronisk avis, de siste årene, drevet av flere faktorer som nasjonal politikk, teknologisk innovasjon, markedets etterspørsel og kapitalinjeksjon, har mitt lands kommersielle romfart begynt å Dra nytte av skalaenI år ble «Commercial Space» skrevet inn i en regjeringsrapport for første gang.For tiden er mange satellitt -intelligente produksjonslinjer over hele landet intensive for å starte produksjonen.Som vist ved data,I fremtiden vil 100 000 satellitter bli utplassert nesten landing, hvorav 30 000 til 40 000 er fra Kina. .Konseptaksjer inkluderer kinesiske satellitter, Shanghai Shanghai -arbeidere, Huali Chuangong, etc.

2. Det rapporteres at den britiske smarte sjåføren som grunnla Wayve avslørte nyheten på den offisielle nettstedet om at den samlet inn 1,05 milliarder dollar i den siste finansieringsrunden, ledet av SoftBank Group, og britiske og Microsoft -selskaper fulgte opp.1,05 milliarder dollar er også den største finansieringen innen kjøring de siste årene.Med fremme av Wayves kunstige intelligensmodell, lar Wayves bildefrie produktløsning OEM effektivt oppgradere kjøretøyprogramvare til kjøretøy på høyere nivå, og dermed oppnå kjøremodus uten tilsyn.Den nåværende autonome kjøringen er nær L3, og den autonome kjøreindustrien er på tampen av store endringer.Spesielt drevet av store databehandlingsmodeller, forventes det å akselerere landingen av autonom kjøring på L3 og over.I 2022 nådde penetrasjonsraten for L2-L3-kjøretøyer i Kina 31,5%, og det forventes å øke til 85,7%innen 2035.Konseptaksjer inkluderer ALT, Guangzhi Technology, China Auto Research, etc.