7 mins read

Livet er ideelt, som alle er ideelle.

For operatører av forretningsrom er hvordan du gjør livet mer ideelt et forslag som ofte nevnes.I den raske endringen av 2024, som diskuterer det ideelle livet, forblir imidlertid ikke lenger muntlig, mer i praksis.Det er ikke vanskelig å finne at når vi diskuterer ideelt liv, gjør vi alltid konseptet mange konsepter, krever store mål, store fortellinger og detaljerte planer, men unge menneskers ideelle liv kan ikke være høytidelig. Triviell materie er sollys og luft, eller blader og gress.

«Ideal Fun Fei Season» er en markedsførings -IP som ble lansert av den emosjonelle berøringen av den emosjonelle berøringen av keiseren Jing Tai Fu.I 2023 debuterte «Ideal Fun Fei -sesongen», og koblingen til de syv byene brakte en ekstraordinær ferieopplevelse.

Det er naturlig å se på unge mennesker i markedet, og for den kommersielle kapitalforvaltningen av Hejing Taifu, har det lignende tenkning med unge mennesker.Ved den emosjonelle scenemarkedsføring IP med «Ideal Fun Fei Ji», håper Hejing Taifu kommersiell kapitalforvaltning å nå den åndelige verdenen til unge mennesker gjennom multi -city -kobling og flere kryssborder måter å møte forbrukergruppen. behov.

Ideell morsom flue, på en interessant måte

Etter epidemien har folks måter å se på verden endret.Ikke bekymre deg, ikke nødvendig å konkurrere, Chill Chill har også blitt en levende stat som er forfulgt av unge mennesker.Med en ivrig observasjon av Hejing Taifu kommersiell kapitalforvaltning, fra den emosjonelle verdien av «små ting i livet, alle idealer», gjennom å lage en rekke temascenarier og ferske aktiviteter, nærmer det seg kontinuerlig idealene til unge mennesker næring i byen.

For å bli anerkjent av unge mennesker, er måten å forklare veldig viktig.Praksisen med Hejing Taifus kommersielle kapitalforvaltning er å være sammen med de tingene unge mennesker liker, og gå intimt parallelt.I den nye sesongen, «Ideal Fun Fei Season» og den kreative IP -ledende parken fra Dongshankou, Guangdong for å lage en serie aktiviteter med temaet «Ye Ye, Chill Live».Dere er uttalen av «ja», som representerer en mindre alvorlig holdning

Med populariteten til parkens 20 -minutters teori, har det å besøke parken blitt en ny måte for urbane mennesker å lade seg selv. gresset.Det er basert på denne innsikten at fra 19. til 22. plass lanserte «Ideal Fun Fei-sesongen» og Qiaoqiao Park først etableringen av «Chill Chill Pavilion», gigantiske seesag, kunstbutikker med begrenset tid osv. Mye interessant offline Arrangementsscener.

Saget er barndomsleker.Hejing Taifu Commercial Asset Management og Qiaoqiao Park håper å bruke den avslappede transportøren av seesaw for å bryte ankeret til ungdomssirkelen for å formidle den emosjonelle kraften til Chill Chill.

Det er lett å si at det er enkelt å gjøre.I denne «ideelle morsomme FEI -sesongen», innholdet i de tre hoveddelene av de tre hoveddelene av de tre hoveddelene av de tre hoveddelene i de tre hoveddelene av de tre hoveddelene i de tre hoveddelene av de tre hoved Delene av de tre hoveddelene av de tre hoveddelene av de tre hoveddelene av de tre hoveddelene av de tre hovedsektorene.Be livsstilspodcastankere for å analysere og dele holdningen til livet rundt «Chill Ideal Life»;Trippelaktivitet er sammenvevd,

Ultra -Chill’s Life -holdning til «Ideal Fun Fei -sesongen» blir gitt på alle aspekter av kundene som kommer inn i feltet.

Ikke bare i Shanghai opprettet også Hejing Taifu Commercial Asset Management offline kort med Qiaoqiao Park i Hejing · Youfang (Beijing), slik at den grønne atmosfæren i parken kan gi folk et rolig øyeblikk fordypet i byer med høy intensitet.Diskusjonen som er åpnet av det ideelle livet, blir også fortsatt å strekke seg i byene der prosjektene i den kommersielle kapitalforvaltningen under Guangzhou, Chengdu, Suzhou, Foshan og Nanning har fortsatt å strekke seg.

Den ideelle morsomme flua, bruk ungt uttrykk

Med økningen av nytt forbruk utvides den funksjonelle grensen for forretningsrom som kjøpesentre kontinuerlig.Folk holder seg ikke lenger med de grunnleggende behovene som å spise og drikke, men begynner å se frem til forretningsområdet for god shopping, moro og til og med «å kjenne deg bedre».Fra et enkelt forbruksdestinasjon til et rom for å tilfredsstille emosjonelt forbruk, er hvordan man omfavner de nåværende endringene for forretningsromsoperatører et driftsspørsmål som er verdt å tenke på.

I 2023, «Ideal Fun Fei Season», startet Hejing Taifus kommersielle kapitalforvaltning fra «emosjonell verdi», tapper tiden for emo av unge mennesker, og passerer gjennom byens streife marked, Wild Fun Camping, Gift Pet -programmer, Contemporary Art Utstillinger, mote- og miljøvern innovative temaer som handling overføres emosjonell energi.Og tiden i 2024, under innpakningsbølgen av anti -forbruk, har metodikken for å løse problemer en ny retning.Skap en løshet for forbrukergruppen, gripe den ungdommelige kraften som tiltrekker unge mennesker og skaper den raffinerte innsatsen for å vende tilbake til livet … er nylig ekstra proposisjoner.

Hvis noe problem bare holder seg på tankegangen, kan det ikke gå fremover en halv tomme.På grunnlag av den første «ideelle morsomme Fei Ji», gikk den sammen med innsikt i unge grupper, og startet med Chills livsinnstilling, og startet med barndomsleken, i håp om å bruke dette som det opprinnelige punktet for å skimte det ideelle livet.I det store havet av mennesker, på grunn av muligheten til «ideell», er det mulig å møte, anerkjenne og bekjent i mengden. rom.

Ideell morsom flue, bruk grønn handling

De siste årene har konseptet ESG blitt mer og mer populært og har blitt respektert mye. la til.Fra 19. til 27. april ba Hejing Taifu Commercial Asset Management and Environmental Lifetime Brand «Flying Ant» om 21 prosjekter i 7 byer for å utføre «Jeremy Herm ~ chill mer fornyelsesplan» for å gå inn for å dele gamle bøker og tillate kunnskap Å sirkulere.

På Verdens jorddag 22. april lanserte kontorprosjektet til Hejing Taifu Commercial Asset Management «Holding» plast «-operasjonen, omfavne jorden i armene» for å gjenvinne den gamle boken til den tomme flasken, tar til orde for bærekraftig og bærekraftig og Miljøvern, og driver leietakerne i prosjektpraksisen «Chill More Sustainable Life» med K · ett medlemmer.Ikke bare det, Chengdu Financial City Hejingyu Shekou Hotel & Chengdu Hejing · Yu She International Service Apartment vil delta i «Ideal Fun Fei Season» og «Jerech Hermore Regeneration Plan» fra 19. til 22. april, og etablere en temaresirkuleringsstasjon, og Inviter hotellgjestene til å delta i den «grønne» bevegelsen gjennom arrangementets publisitet.

Den grønne bølgen er konstant, og inspirasjon og kreativitet er på veien Symbiosen i byen og sameksisterer med miljøvern.24. april, med leietakermedlemmene, brukte de avfallsartikler og gjenvinningsmateriell for miljøvern for å lage regenerative kreasjoner, lage inspirerende installasjonsskisser og bruke kunstens kraft til å tolke tankegangen om bærekraftig liv.

Denne serien med aktiviteter gjør at kontorbygg ikke bare kan være et eneste kontorlokaler, men også transportøren av byens makt, og registrere minnet til menneskene på arbeidsplassen for å starte med det ideelle livet og kampen.

slutt:

Hejing Taifu Commercial Asset Management «Ideal Fun Fei Season» er et nytt forsøk på å fortsette å forme IP. Innholdet og feltet i feltet og feltet grensen mellom grensene for å realisere den emosjonelle overføringen av ungdommene.

Som den ledende innenlandske forretningsanlegg og driftsplattform, er Hejing Taifu kommersiell kapitalforvaltnings tenkning om det kommersielle rommet basert på en funksjonell utvidelse. og blod, og fortsett å skrive byens ideelle liv.