Kan gastrointestinal helse være ung?Lege: Rett
3 mins read

Kan gastrointestinal helse være ung?Lege: Rett

Hvorfor ser noen mennesker spesielt unge ut?For dette spørsmålet har WeChat Circle of Friends nylig hatt et nytt svar- «Gastrointestinal Health er mer ung.»

Er det sant?Zhang Bin, sjefslege på Henan Cancer Hospital, må svare «Ja!»

Gastrointestinal helse fysisk og mental helse

«Enkelt sagt, gastrointestinal er en viktig matfordøyelse og ernæringsabsorpsjonsorgan. Gastrointestinal helse kan sikre at kroppen absorberer tilstrekkelig ernæring, men fremmer også den glatte og rettidige utslippet av giftstoffer i kroppen. Det er bundet til å beholde en ung tilstand. «Zhang bin forklarte, endret tenkning, forestill deg at hvis magen alltid har et humør, kan du ikke spise måltider, diaré, forstoppelse, etc., kan kroppen og mental tilstand være god?

Samtidig spiller magen også en viktig rolle i miljøregulatoren i kroppen.Det hjelper kroppen å fordøye mat ved å utskille forskjellige fordøyelsesløsninger, og kan også produsere magesyre for å drepe mulige bakterier, og dermed beskytte kroppen mot infeksjon.I tillegg kan gastrointestinal utskille forskjellige hormoner, for eksempel gastrin og vekst.

«I tillegg kan du spekulere fra‘ Qi til magesmerter ’ofte at magen også er nært knyttet til følelsene våre.»

Ifølge ham er mage -tarmkanalen de mest sårbare organene, fordi det er en nervøs struktur uavhengig av sentralnervesystemet i mage -tarmkanalen, som er nært koblet til sentralnervesystemet, som kalles «emosjonell linje».Når vi har dårlige følelser som sinne, nervøsitet, angst, frykt eller føler oss stressende og overarbeidet, vil dette emosjonelle signalet bli overført fra hjernens sentrale nervøse nerve til mage-tarmkanalen gjennom hjerneintestinalaksen, noe som påvirker peristalisten i gastrointestinal og tarm og tarmer og tarmer. og til og med utilstrekkelig gastrointestinal blodtilførsel, og deretter symptomer som magesmerter.Disse symptomene vises ofte, noe som definitivt vil akselerere aldring av kroppen.Motsatt kan sunne gastrointestinaler hjelpe kroppen med å takle stress og negative følelser ved å frigjøre kjemikalier som endorfiner og lindre angst og spenning.

Hvordan holde gastrointestinal helse

Generelt kan gastrointestinal helse faktisk hjelpe oss med å se unge ut.Dette er imidlertid ikke en effekt som kan oppnås over natten.Spesifiserer inkluderer følgende aspekter:

Kodekosthold: Hovedsakelig kvantitativt kvantitative måltider om dagen for å unngå overspising og overdreven kosthold.

Rimelig samsvar: Kosthold skal være basert på grønnsaker, frukt, grove korn osv., Med passende mengder kjøtt, egg, melk og andre proteiner med høy kvalitet.

Unngå irritasjon: Reduser inntaket av irriterende mat som krydret, fettete, overoppheting.

Moderat trening: Oppretthold en passende mengde trening, for eksempel turgåing, jogging, svømming, etc., og bidrar til å fremme gastrointestinal bevegelighet.Spesifikt, minst tre aerobe øvelser per uke, for eksempel rask ganging, jogging, svømming, etc., vil det bidra til å forbedre fysisk funksjon og forbedre immuniteten.

God levende vaner: Unngå dårlige levende vaner som å være oppe sent, røyking, drikke osv.

Kjærlighet er lykkelig: Følelsesmessige svingninger kan også påvirke gastrointestinal helse.

I tillegg minnet teamet til teamets maqi om at forebygging av gastrointestinale sykdommer er like viktig, for eksempel Helicobacter pylori er en av de viktigste årsakene til gastrointestinale sykdommer.Ungdommer bør regelmessig oppdage Helicobacter pylori. Hvis det er infeksjon, bør det behandles i tide for å unngå å utvikle sykdommer som kronisk gastritt og magesår.I tillegg kan noen medisiner som ikke -ssteroidal anti -inflammatoriske medisiner og antibiotika skade gastrointestinal helse.