2 mins read

Vær oppmerksom på lanseringen av voksen immunfrisk voksen vaksinasjonskognisjon og atferdsundersøkelser

Cover reporter Zhou Jiayi
Den siste uken i april i hvert år er «World Immune Week».
Det er underforstått at det for tiden er mer enn 40 typer sykdommer i mitt lands vaksiner, inkludert vanlige sykdommer som livmorhalskreft, helvetesild, influensa og lungebetennelse.Sammenlignet med forekomsten av disse sykdommene, er imidlertid penetrasjonshastigheten og vaksinasjonshastigheten for voksenvaksine i mitt land fortsatt mye lavere enn andre deler av verden.Liang Xiaofeng, nestleder i Chinese Association of Prevention Medicine, sa: «Vi kan se ‘sunn Kina -handling’ har skiftet fra kur for å kurere sykdommer og sentrert om forebygging av sykdommer. Helse fremmer, populariteten til helsekunnskap er kritisk. Bare av Å veilede folk til aktivt å ta hensyn til sin egen helse og integrere bevisstheten om vaksinasjon i livet, kan vi grunnleggende forbedre det generelle sosiale helsemessige nivået i landet mitt.
Som svar på livmorhalskreft, påpekte en av de kvinnelige høye inntektssvulstene i mitt land, Bi Yan, sjefslege for gynekologien til First Hospital ved Peking University: «I henhold til statistikken til Verdens helseorganisasjon (WHO) , De nye tilfellene av livmorhalskreft i mitt land i 2022 er omtrent 150 000, og antallet dødsfall er omtrent 56 000. Livmorhalskreft Å utføre screening av livmorhalskreft regelmessig etter vaksinasjon.
Samtidig minnet Liu Zhaoqiu, direktør for det første tilknyttede sykehuset ved Tsinghua Universitys første tilknyttede sykehus, at vaksinasjon ikke bare er verdifull for å forhindre akutte sykdommer, men også hjelper pasienter med kroniske sykdommer og lav immunfunksjon til å redusere det lange -Til negative effekter av smittsomme sykdommer, for eksempel å redusere forekomsten av komplikasjoner og risikoen for smittsomme sykdommer.Liu Zhaoqiu introduserte: «For eldre, spesielt pasienter med kroniske sykdommer, kan den vitenskapelige og rimelige vaksinasjonsplanen redusere belastningen av kronisk sykdomshåndtering ved å forhindre infeksjoner, redusere risikoen for bivirkninger forårsaket av komplikasjoner og forbedre livskvaliteten. Mange kroniske sykdommer.
Det er underforstått at «voksenvaksineringsvaksinasjonskognisjon og atferdsforskning» vil bli utført på de tre hoveddelene av de tre hoveddelene av voksenvaksinekognisjon, økonomien for voksenvaksinasjon og tilgjengeligheten til voksne vaksiner. Bakgrunnen til mengden, byens situasjon og vaksinens popularitet, i en dyp analyse av den subjektive kognisjonen og objektive faktorene bak vaksinasjonsatferd for voksne, gir den et pålitelig grunnlag for å formulere målrettede populærvitenskapelige strategier.
Rapport/tilbakemelding