Min Xiaowei sa at helse 丨 er impulsiv og ikke i stand til å konsentrere seg?Foreldre trenger oppmerksomhet
2 mins read

Min Xiaowei sa at helse 丨 er impulsiv og ikke i stand til å konsentrere seg?Foreldre trenger oppmerksomhet

Redaktørens ord:

I det raske moderne livet har helse blitt vår mest dyrebare rikdom.Hvordan velge riktig helsekunnskap og hvordan man kan unngå fanget i en sunn misforståelse, har imidlertid blitt et spørsmål som mange mennesker bryr seg om.

Healthy Minhang åpnet «Min Xiaowei Story of Health» Popular Science Column. å utforske vitenskapelig helse sammen veien.

Nylig mobbet «gutter i første klasse på en barneskole i Wuhan klassekamerater, og 46 foreldre var villige til å overføre til skolen.»Bekymrer foreldre seg for barn som har «livlige og aktive» hjemme?I dag tar Min Xiaowei deg til å forstå dynamikken.

Multi -dynamisk sykdom, også kjent som mangelfull dysfunksjon (ADHD), er den vanligste sykdommen og mental utviklingsforstyrrelse i barndommen.Hovedfunksjonene er ikke konsentrert og lett å bli distrahert;

Årsakene til multi -dynamisk sykdom kan omfatte genetiske faktorer, miljøfaktorer og nevrologiske faktorer.For eksempel er barn med en historie med multi -dynamisk sykdom i familien mer sårbare for det.Derfor overvåkes barn med høye risikofaktorer og tidlig anerkjennelse, og tidlig oppdagelse og tidlig diagnose av alder og sykdomsforløp kan oppfylles.

Hovedsymptomer og manifestasjoner

I aktivitetene til kognitiv deltakelse er ikke oppmerksomheten konsentrert, mangelen på utholdenhet, mengden aktivitet er stor, og innholdet blir ofte endret.

(1) Pasienter med dynamisk sykdom er utsatt for følgende oppmerksomhetssymptomer.

Hvis barnet ditt har 6 eller flere symptomer i følgende symptomer, varer det minst 6 måneder å nå graden av tilpasningsevne og uforholdsmessige av utviklingsnivået.

a.

b. Når du lærer eller spillaktiviteter, er det ofte vanskelig å opprettholde oppmerksomheten;

c.

d.

e.

f. Hvis du ikke liker det, vil du ikke engasjere deg i ting som trenger langvarig energi (for eksempel lekser eller husarbeid), prøver ofte å rømme;

G.

h.

Jeg mister ofte tre glemt i daglige aktiviteter.

(2) Pasienter med dynamisk sykdom vil også ha følgende multi -bevegelse og impuls symptomer.

Hvis barnet ditt har 6 eller flere symptomer i følgende symptomer, varer det minst 6 måneder å nå graden av tilpasningsevne og uforholdsmessige av utviklingsnivået.

a.

b.

c.

d.

e.

f.

G.

H.

Jeg.

Normale livlige barn, spesielt tidlig på skolenAntall ADHD -barn økes betydelig fra normale barns mengder aktiviteter.For slike barn må foreldre ta dem med til sykehuset så snart som mulig for å forbedre diagnosen og evalueringen, og gi tilsvarende behandling, for eksempel psykologisk utdanning, psykologisk atferdsbehandling, spesialundervisning og funksjonell trening, og utføre medisinsk psykologisk behandling, Foreldres opplæring i disse aspektene inngripen med skolen.

Fortsett å gli for å lese den neste for å lese originalteksten

Sunn minhang glir opp og ser på den neste

Original tittel: «Min Xiaowei sa at helse er mer impulsiv og ikke i stand til å konsentrere seg?Foreldre trenger oppmerksomhet «