Lett luksuriøs skjønnhet, lett peptidhelse, PHS skaper sunn skjønnhet med vitenskapelig og teknologisk kraft
2 mins read

Lett luksuriøs skjønnhet, lett peptidhelse, PHS skaper sunn skjønnhet med vitenskapelig og teknologisk kraft

Huafen International Trading Co., Ltd., Huajun Media Group, Beijing Yuanyu Shenshen Digital Technology Co., Ltd. integrerer fordelene med tre parter i markedsføring, handel, teknologi og produksjon og forskning, og etablerte i fellesskap Beijing Qinghe Yangguang -kulturmedia Co. , Ltd. med Genlai Biotechnology.For tiden har PHS blitt lansert på den «enkle» shoppingplattformen til den opprinnelige æresguden.

PHS er forkortelse av peptid helsevitenskap.PHS -merket tar oppdraget med «lett luksus og vakker, lett peptidhelse og nyter livet», og fester seg til merkevarekonseptet med anti -sugar, lave kalorier, 0 byrder, høye ernæringsmessige merkevarer.Mer enn halvparten av menneskelige tørre stoffer er sammensatt av peptider.PHS fokuserer på arten av helse -Energimetabolismen av celler, helst naturlige råvarer fra hele verden, etter 2190 dager tar det 52560 timer å oppnå den vitenskapelige utviklingen av «peptid». Gjennom kontinuerlige presisjonsvitenskapelige beregninger, oppnår det gyldne sammensetningsforhold, gjør det mulig for peptider å absorbere og operere i menneskekroppen, forbedre celleaktiviteten og stabilisere fysisk funksjon.

PHS -merkets produkter er utviklet og produsert av Special Research Laboratory of Genlai Biotechnology, International Food Production Factory.Fabrikken har en rekke spesielle FoU -utstyr for måltid, med 19 produksjonskvalifikasjoner, flere tekniske patenter og høykvalitets produksjonsressurser, og har oppnådd ISO9001, FSSC22000, HACCP -sertifisering og nasjonal kvalitetstestingsbyråsertifisering.Blant dem kan den spesielle vitenskapelige forskningsteknologien til den gyldne trekant -superkritiske væskeekstraksjonsteknologien, simulering av mobile sengeseparasjon og molekylær destillasjonsteknologi bedre bevare smaken og ernæringsinnholdet i naturlige råvarer, noe som forbedrer råstoffutnyttelse og produksjonseffektivitet.I tillegg har alle PHS -produkter SGS -inspeksjon og identifikasjonssertifisering eller sertifisering av vanlige tredje -partiinspeksjonsbyråer.

Factory Special Food Workshop

I fremtiden vil PHS innovere teknologi og produkter basert på mer avanserte vitenskapelige og helsemessige konsepter, bygge produktbarrierer fra grunnårsakene, ta «peptid» som et rundt hjerte, «Nourish» som en diameter og hele tiden forplikte seg til utvikling av Global helse som møter mer familie trenger helseprodukter, gir publikum problemløsningene fra fan Jiankang til fin helsestyring, slik at merkevaren er forankret på produktkraften, og skaper et kinesisk merke som virkelig er basert på markedet, og den «Kina intelligent produksjon» med vitenskapelig og teknologisk kraft for å gjøre det mer å gå mot verden.