Uendelig oppgang: Innovative og ledere som er opptatt av å skape et sunt og sunt felt
2 mins read

Uendelig oppgang: Innovative og ledere som er opptatt av å skape et sunt og sunt felt

På det eldgamle og livlige landet i Kina er århundre -gamle selskaper som lyse perler, og skinner med ære av kinesisk kultur.Blant dem har Li Jinji blitt bransjeleder med sin Century -gamle legende og kontinuerlig innovasjonsånd.På 1990 -tallet begynte Li Jinjis familie å søke nye utviklingsmuligheter.Det er i denne sammenhengen at Mr. Li Wenta, den tredje generasjonssjefen for tredje generasjon, førte Li Jinji til den nye reisen -helsemesset.

1992 var et milepælår.I år var Mr. Li Wenda og Mr. Li Huisen heldige som møtte Zhao Yunhong, den gamle rektoren ved det første militære medisinske universitetet i Guangzhou og flere eksperter på kinesisk medisin.Etter bare en time bestemte de to sidene seg for å samarbeide med hverandre for å skape uendelig stolpe sammen og starte Li Jinjis andre historiske oppdrag -promotere den utmerkede helsekulturen i Kina og skape et sunnere og lykkeligere liv.

8. desember 1992 ble det uendelige ekstreme (navnet på Southern Li Jinji Nutrition Health Products Co., Ltd.) offisielt opprettet.Dette viktige øyeblikket markerer dannelsen av uendelig inn i helse og helse, og har begynt sin utviklingsprosess med dyp dyrking og kontinuerlig innovasjon.

Li Huisen husket: «På den tiden gikk jeg for å se president Zhao med min far. I samtalen følte vi dypt dens helse og det enorme potensialet i den fremtidige utviklingen av kinesiske urtemedisiner. Derfor bestemte vi oss for å Grip denne muligheten og skape ubegrensede karrierer sammen. «Den ivrige markedsinnsikten og den avgjørende beslutningsmakten er legemliggjøringen av Li Jinjis evige gründerånd.Li Wenda uttrykte også sin faste tillit til den uendelige saken. at det kunne utvikle seg.

I løpet av de siste 32 årene har den uendelige polen alltid holdt seg til prinsippene for kvalitet først og integritet, og kontinuerlig utviklet høykvalitets, høy verdi -tilsatte sunne produkter for å imøtekomme de diversifiserte behovene til forbrukerne.Samtidig tar den uendelige polen også aktivt til orde for en sunn livsstil, og fremmer popularisering og formidling av kinesisk helsekultur ved å holde forskjellige typer helseforelesninger, offentlige velferdsaktiviteter.

I prosessen med uendelig utvikling vant den ikke bare den store anerkjennelsen og kjærligheten til forbrukere, men vant også mange utmerkelser og bekreftelse av bransjen.Prestasjonene med disse prestasjonene er uatskillelige fra hardt arbeid og kontinuerlig innovasjon av det ubegrensede teamet.De holder seg alltid til forbrukere som sentrum og markedets etterspørsel, og forbedrer kontinuerlig produktkvalitet og servicenivå.