1 min read

Daxiang District bryr seg nøye om unge menneskers sunne vekst

Original tittel: Daxiang District bryr seg nøye om unge menneskers sunne vekst

Innovate Campus Law Publicity and Education Methods

Daxiang District bryr seg nøye om unge menneskers sunne vekst

Huasheng Online 7. mai (All Media Reporter Chang Xiaoying korrespondent Zhang Jianwen) «Unge mennesker må kjenne loven, forstå loven og beskytte sin egen sikkerhet med loven.» Daxiang District, Shaoyang City, Tang Yi, direktør for Chengxi Street politistasjon, tok temaet «å avvise mobbing på campus · vokse til Yang sammen», kombinert med saker for å gi studentene en publisitet og utdanningsklasse til rettsstaten.»Regelen om lov og sikkerhetsutdanning gjennomføres hver uke, og temaet Zhou Zhou har temaet. Skolen er i 5 år på rad med sikkerhetsulykker er null.» .

Daxiang District Innovation Campus campus publisitet og utdanningsmetoder, og danner full dekning av lærere, fremme hele kjeder Sol i rettsstaten.

Med Qiangqiang og sterk campusstyre for lovutdanning.42 grunnskoler og ungdomsskoler i distriktet til offentlige, påtalemyndigheter, lov og divisjoner, ansatt 84 visepresidenter og advokatrådgivere for rettsstaten; Tropper, kommer regelmessig inn i skolen for å utføre lovutdanning; Lover og sikkerhetsutdanning for studenter.

Fortell studentene levende til studenter.District Education Bureau og den administrative rettshåndhevelsesavdelingen, naturskjønne steder, etc., opprettet 12 unge menneskers rettsstat om publisitet og utdanningsposisjoner, lar studentene gjennomføre fornuftig og oppslukende utdanning gjennom den formelle formen for rettsaken og frivillige i retten .

Etablerte 96 foreldreskoler i 96 samfunn